Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-30, 23:19   #2275
paulinkaa_nh92
Rozeznanie

Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy

Cytat:
Napisane przez engang Pokaż wiadomość
W Grecji miałam przecudną wychowawczynie. Wiedziała wszystko co robimy, prosiła tylko żeby z głową to robić. Wstawiała się za nami za każdym razem kiedy było to potrzebne (raz mieli pomysł żeby odeslać nas wcześniej do domu), a wieczorami potrafiłyśmy z nią gadać o wszystkim godzinami. Reszta wychowawców z mojego turnusu też była w sumie ok ale jednak ''nasza'' pani była zdecydowanie najbardziej lajtowa. Pamiętam jednak że inny turnus miał beznadziejnych wychowawców. Czepiali się wszystkiego. Nas też, mimo że nie byli naszymi opiekunami. Na Sycylii panie były jak najbardziej ok, ale pan z innego turnusu potrafił nas łapać na gorącym uczynku i zaprowadzać do naszej wychowaczyni, jednak ona też nas tylko prosiła żebyśmy nie robili tego na widoku. Ogólnie to ciężko stwierdzić. Los na loterii. Mi sie udało. Wydaje mi się jednak że skoro jedziecie do Lloret to tam sie nie jedzie tylko na plaże więc powinno być ok. Jeśli spotkasz panią Iwonke to postaraj się być w jej grupie
ok, dziękuję Ci bardzo za informacje. Pani Iwonka - będę pamiętać jak coś
I'm makin' love"
paulinkaa_nh92 jest offline Zgłoś do moderatora