Dot.: Ciuszki M-XL, butki 39/40
Na koniec troszkę drobiazgów:
1) okulary, używane, widać drobne ryski an powierzchni, ale dopiero jak się przyjrzeć z bliska
2) łańcuszek z oryginalnym kryształem Swarovskiego w kształcie serduszka. Nigdy nie noszony ale linka poszarzała i zagięła się w jednym miejscu, być może uda sie to wyczyścić i wyprostować , sama nigdy nie próbowałam
3) naszyjnik a'la stare złoto z różnej wielkości jasnymi elementami, Avon, nigdy nie noszony
4) naszyjnik czarny, sznurek i czarne, nieprzeźroczyste koraliki,Avon, Nigdy nie noszony. Gdzieś mam jeszcze kolczyki do kompletu, równeiż nei noszone, jak komuś zależy mogę poszukać
5) kadzidło - przywiezione przez kolegę z Indii, ma bardzo intenstwny zapach, kawałek o wymiarach 0,5x0,5x0,5cm pozwala "zapachnić" pół mieszkania, zupełnie inne niż te dostępne u nas, odrywa sie kawałek, formuje stożek i stawia na okrągłej podstaweczce, podpala parę razy zanim spali się całkowicie. w pudełku sa dwa paski widoczne na zdjęciu (z jednego ułamana porcja), dwa paski starczą na duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuż paleń
Edytowane przez b81178b269e08d95a129c14357e5342d01087ca7_5f61477259828
Czas edycji: 2009-08-20 o 06:26
|