2009-05-31, 11:25
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Baby- praktycznie jest o 14 lat ode mnie starszy i wkładał mi ręce między nogi, ja mu je zabierałam, on próbował moje włożyc między swoje nogi i później za talie mnie macał.. i wkońcu mu z łokcia strzeliłam w twarz, bo nie miałam jak płaskiego to było jak wracaliśmy z koleżanki chłopakiem z ogniska no i on jest jego kolegą i się z nami zabrał..
nie wiem czemu się taka czuję, non stop na coś narzekam i mam już tego dosyc.. muszę miec wszystko idealnie, perfekcjonistka chora zdjęcia niektóre troche stare ale nie przytyłam takich ilosci zeby bylo to po mnie strasznie widac wiec aktualne ja bardziej odczuwam to przytycie niz widac, tak mi mowia..
hej
dziś już humor trochę lepszy, zjadłam śniadanko a teraz siedzę i sączę kawke kurczę, tylko męczy mnie to, że z każdym myciem FARBA z włosów mi schodzi coraz bardziej.. i to niby trwała, jaasne. jak wyschną muszę znów obczaić czy nie zeszła
po południu prawdopodobnie na miasto z koleżankami, a jutro znów się lenię w domu bo moja klasa jedzie na wycieczkę, a ja nie mam ochoty 
pozdrawiam i miłego dnia
|
|