2004-04-19, 21:58
|
|
|
Zadomowienie
|
Re: proszę o pomoc w sprawie mojej cery!Pani Beatko i forumki!
Cześć:0 Twoja skóra częsciowo przypomina moją Mam wrażliwa, z tendencja do przetluszczania w strefie T (policzoło, nosek, broda-u mnie głównie czoło). dlugo używałam kosmetyków własnie do takiej-do mieszanej. Kremy nawilżająco-matujące, toniki matujace, żele do tłustej. No i teraz po zimie, z reszta od dłuższego czasu miałam ten problem-pojawiały się suche placki, łuszczyła sie. Dlugo myślałam, że to alergia na kosmetyk, ale zaczelam ja nawilżać-tzn.kilka maseczek nawilżających-dobre sa nivea, ale znalazlam tańsza, firmy Farmona(pierwsze sklyszę!)-regenerującą. Używałam kremu oligo 25-miałam kilak probek. teraz kupiłam krem firmy soraya na dzien i noc-także dla przesuszonej tradzikowej. Jest duuzo lepiej! Może musiz ja nawilzyc po zimie? Doskonały dla mnie jest żel firmy Loreal-skórka przestala byc zszarzała, nie łuszczy sie tak bardzo(z dnia na dzień jest lepiej). Kilka razy wyszlam na słoneczko-wierzę, ze nie za duża ilośc jego daje tez jakies plusy! Rozpisałam sie, ale mam nadzieje, ze chociaż trochę pomogłam.
|
|
|