2009-05-31, 20:16
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Next Nails/ Alle Paznokcie ???
Cytat:
Napisane przez Madzzzia92
No srry, ale jak rozpowiadasz brednie... To staram się im zapobiegać ;] I nie ma żadnych gierek. Widac nie potrafisz odróżnić ironii, bo powyższy post nie miał ani grama sarkazmu.. Później wizaż jest zły, bo "dziefczynki robiące tipsiczki żelowe nie dostają informacji na kturom farstwę nakłada się primer." Żenada.
|
Żenadą można nazwać jedynie twój stosunek do innych na tym forum. Powyższym komentarzem to właśnie udowodniłaś. Wstyd mi za ciebie.
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------
Cytat:
Napisane przez Madzzzia92
No srry, ale jak rozpowiadasz brednie... To staram się im zapobiegać ;] I nie ma żadnych gierek. Widac nie potrafisz odróżnić ironii, bo powyższy post nie miał ani grama sarkazmu.. Później wizaż jest zły, bo "dziefczynki robiące tipsiczki żelowe nie dostają informacji na kturom farstwę nakłada się primer." Żenada.
|
Jeszcze jedna ważna rzecz : nie rozpowiadam bredni tylko napisałam o moich odczuciach! Nie wkładaj w moje usta słów które nie padły. Nie masz prawa kwestionować moich uczuć i poglądów bez względu na to czy się z nimi zgadzasz czy nie! To skandal! Czuje od ciebie jad! Przestań mnie atakować!
|
|
|