Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-31, 22:12   #4110
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Jestem po inseminacji pożyjemy,zobaczymy..... możemy jeszcze naturalnie próbować. Jakieś bąbelki już popękały, bo jest płyn na usg widoczny, także bankowo mam owulację pierwszą od dłuższego czasu

troszkę dziwnie czuję się w podbrzuszu ale generalnie jest ok szkoda,że jutro do pracy idę no ale płace sie zaczynają, a na razie gin mi pozwala iśc do pracy, tylko mam siedzieć, nic nie dźwigać i chuchać i dmuchać n siebie mężowi mojemu powiedziała,że jak żona tylko zacznie sie gorzej czuć, albo bede chciała coś dźwigać, sprzątać itp to ma mi zakazać wiec oebcnie mój mąż kręci się w kuchni i robi kolacyjkę

a wiecie, co mi lekarka powiedziała? że jesteśmy JEDYNYM krajem w Unii Europejskiej, który nic a nic nie refunduje in vitro!! Nawet w Rumunii refundują leki, które się bierze przed in vitro, samego zabiegu sie nie refunduje, ale leki tez są przecież kosztowne. W Niemczech ponoc 2 zabiegi in vitro sa refundowane!! a u nas nic. Tylko pseudoetyczne i pseudoreligijne gadki szmatki się uprawia.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....

Edytowane przez Aliszcze
Czas edycji: 2009-05-31 o 22:15
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora