Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-31, 22:28   #4114
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
ALA BĘDZIE MIEĆ BOBASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!: jupi::j upi::ju pi::jup i::jupi :

jak się strasznie cieszę

i też jestem za refundacją in vitro. A księża tak gadają bo sami w celibacie i nie wiedzą co to znaczy chcieć mieć dzidziusia i rodzinę
in vitro to zupełnie co innego, to tak jakby dziecko z probówki zamrozone i taka metoda jest zabroniona. A inseminacja napewno nie jest zabroniona, to jest szansa dla ludzi, którym cięzko mieć dzieci, ale (nie jestem pewna) zgodna z zasadami koscioła

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
no nie, zapłodniona to nie, na razie pływacy są wrzuceni tak,żeby im było bliżej zobaczymy, co z tego będzie, za jakieś 14 dni mam test robić. A od jutra wieczora luteine w globulce brać. Ale cieszę się,że mam w ogóle owulacje, czyli jest szansa

Yyyy,dziewczyny, z wiadomościami o bobasie to się wstrzymajcie inseminacja nie jest jakoś superskuteczną metodą, a ja nadziei niepotrzebnej nie chcę sobie robić, bo potem kolejne rozczarowanie i co? ale się cieszę, że chociaż udało mi się mieć owulację, o która walczyłam przez ostatnie miesiące

mąż ma pomysł, byśmy jutro urlop wzięli oboje i robili bobaski
No dobrze, narazie cofam słowa zapłodniona
ALE MOCNO TRZYMAM KCIUKI, TO JUTRO ALA URLOPIK I RÓBCIE BOBASKA, NIE BOBASKI, CHYBA ZE CHCESZ MIEĆ BLIXNIAKÓW

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora