Cieszę się, że jest nas coraz więcej
xCarmen, mam nadzieję, że każda z nas znajdzie tutaj swoje miejsce

Swoją drogą masz bardzo ładny nick

Moja cocker spanielka ma na imię Carmen
Widzę, że jeśli chodzi o ćwiczenia, to ja z własnego doświadczenia z czasów, kiedy odchudzałam się dość intensywnie (około 2 lata temu

) mogę powiedzieć, że dla mnie na brzuch najlepsza była A6W. Dużo lepsze efekty niż po zwykłych brzuszkach i moim zdaniem łatwiej zmobilizować się do mniejszej ilości powtórzeń na początku i potem z dnia na dzień zwiększać niż od razu robić po 50 czy 100
Mam figurę typowej klepsydry dlatego u mnie brzuszek pierwszy chudnie. Koszmarem są moje typowo kobiece nogi, zwłaszcza uda

oraz duży biust i masywne ramiona

Nigdy jeszcze nie udało mi się schudnąć tyle, żeby pozbyć się stamtąd całkowicie tłuszczyku wrr..
Absurdalna89, pomysł z jednym dniem bez diety wydaje się ok

Już nie raz o tym czytałam. Oczywiście nie chodzi o to, żeby nadrobić wtedy za pozostałe 6 dni diety w tygodniu, ale żeby pozwolić sobie na coś, co się lubi a nie koniecznie do dietetycznych potraw jest zaliczane

Taka mała nagroda za przestrzeganie zasad zdrowego żywienia przez pozostałe dni. A poza tym, jak będziesz miała w perspektywie fakt, że przykładowo za dwa dni będziesz mogła pozwolić sobie na kawałek czekolady, to łatwiej powinno Ci się udać jej sobie odmówić tu i teraz.
Papillon, a co tańczysz? Bo ja towarzyski, chociaż od ponad roku bez partnera

Współczuje, że musiałaś przechodzić przez ED

Mam nadzieję, że teraz jest już wszystko OK. Ja też swego czasu byłam bulimiczką więc wiem, co to znaczy niestety..