Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-01, 09:42   #689
niezapomniana
Rozeznanie

Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)

Dzień dobry kochane w nowym miesiącu i w dniu dziecka
Wszystkim wam a zwłaszcza waszym pociechom życzę wszystkiego naj naj naj... aby ich mamy wypiękniały i uzyskały figurę o której marzą
madzinka ja mam ten z Avonu i mi pomaga... smaruję się nim 4 dzień i już widzę poprawę... na udach i pupce miałam cellulit widoczny gołym okiem... teraz tych wypukłości jest mniej skóra jest bardziej napięta i gładka zamówiłam też ten drugi kształtujący sylwetkę bo mój brzusio po cesarce jest zkapciały
Ja na przekór narazie się nie waże.. a co! poczekam do soboty i wtedy sprawdzę... na razie jest 82kg i mam cichą nadzieję, że zobaczę 80
Dzień jak zwykle rozpoczęłam od owsianeczki zaraz idę zjeść bułeczkę z warzywkami... Jutro jade na całodniowe szkolenie do Wrocławia i będę miałą tylko przerwy kawowe 15 minutowe co ok 2h przez 8h więc będę poza domem dobre 12h... i znó ból jak to zrobić, żeby nie przerwać diety! miseczki i pojemniczki odpadają raczej bo nie będę przy Panach w gajerkach wyciągać z torby całego ekwipunku i zajadać

PS wszystkim, którym waga spadła w dół WIELKIE GRATUUULACJE!! tak trzymać dziewczyny !!!

Edytowane przez niezapomniana
Czas edycji: 2009-06-01 o 09:45
niezapomniana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując