Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-01, 12:35   #273
motley
Zadomowienie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

stokrotka24 życzę dużo zdrówka Waszym bliskim

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
mnie rodzice zrobili niespodziankę...rozwodzą się...
to bardzo smutne, trzymaj się jakoś

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

A ja sie troche zgodze z dziewczyna z blogaByc moze jej post jest przejawem zazdrosci ,ale po czesci ma racje.Ilez mozna sluchac o tym samymCzasami to zakrawa o przesade.
Ale tak jest ze wszystkim ,bo jak sie patrzy na mlodych rodzicow ,ktorzy pstrykaja tysiace fotek swojemu nowo narodzonemu dziecku- to sorry ja tego nie rozumiem.Ale nie wiem jak sie zachowam jak sama bede miala dzidzie
hehe mnie też to denerwuje, zwłaszcza te galeriie na NK gdzie nie ma prawie zdjęć danej osoby tylko jej dzieci
Jak nie byłam zaręczona to też mnie trochę wkurzał temat ślubów innych ludzi... zwłaszcza takie troskliwe pytania w stylu "a kiedy wasza kolej?" Natomiast ta dziewczyna przegięła, na pewno zdawała sobie sprawę, że czytają to osoby, o których pisze więc zachowała się mega niefajnie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

a tak poza tym to straciłam pracę...

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

P.S. Pogodziliśmy się w piatek TZ umył naczynia a ja ugotowałam obiad
o no ładnie, ładnie, to kiedy planujecie następne zmywanie?

A mi się dzisiaj śniło, że szukałam sukni ślubnej i znalazłam dwie wyglądające jak z indyjskiego sklepu. Jedna była zielona a druga różowa, ponieważ podobały mi się obie () to dzwoniłam do ich projektantki z pytaniem czy można je połączyć, z tym że mi zależało na tym, żeby je rozciąć w pionie i wziąć prawą stronę z jednej sukienki a lewą z drugiej Ciekawe co by TŻ powiedział jakby mnie w takim cudzie w kościele zobaczył

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora