2009-06-01, 14:05
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przyłapałam rodziców/dziadków itd. na sexie...
Cytat:
Napisane przez Słodkaaa
   smieszne?? mnie, to sie w pale nie miesci...
dla mnie to bezczelne zachowanie... i co z tego, ze sa jej rodzicami i ze ona mieszka u nich??
troche szacunku dla drugiego czlowieka...... chore, horror....
normalnie az brak mi słów..
Durga, czy Ty nie masz mozliwosci sie gdzies przeprowadzic (babcia, ciocia, KTOKOLWIEK)??
|

nic dodac nic ujac
Cytat:
Napisane przez E.J.
.
dla mnie jest to po prostu niesmaczne...jak można się kochać w obecności dziecka  mnie by to nawet krępowało.....i niby czemu by to miało służyć?żeby dziecko zobaczyło jak pan sprawia pani przyjemność a jak pani może panu sprawić przyjemność? 
|

ja rozumiem ze ktos ma pociag do siebie ale jak np. wyjezdza sie na wakacje to mozna przezyc te pare dni bez seksu z powodu obecnosci dzieci.
ja wiem, ze moi rodzice TO robia i robili (pare razy slyszalam) ale nigdy nie uprawiali seksu w mojej obecnosci. Na szczescie.
Cytat:
Napisane przez aktaga13
ubrali się, wyszli i od razu do niej z tekstem: "napatrzyłaś się?" ... 
|

Cytat:
Napisane przez E.J.
vretka zawsze jest jakieś wyjście - spanie dziecka u babci,/cioci/ kuzynki/koleżanki ect. Poza tym obecnie poradniki oferują pozycje i miejsca dla posiadaczy małych mieszkań np.kochanie się w wannie, z lejącą się wodą.....Poza tym rodzice często tak urządzają pokoje, że łóżko dziecka przylega do ściany, za którą oni sami mają łóżkom i sądzę, jakby inaczej je poprzestawiali to by mniej było słychać.
|
no dajze spokoj. takie kochanie sie pod dyktando. Rozumiem jakas namietna noc w nowym miejscu, zaplanowana kolacyjka z ostrym seksikiem ale nie wyobrazam sobie zeby kazdy stosunek musial byc zaplanowany, zeby dziecko wczesniej wyslac do babci, kolezanki. Poza tym ludzie czesto maja 2,3 dzieci i co zrobic z tymi ktore akurat u kolegi/kolezanki spac nie moga? na klatke wystawic?
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość
|
|
|