Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyłapałam rodziców/dziadków itd. na sexie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-01, 14:05   #77
pieluchomajtek
Rozeznanie

Dot.: Przyłapałam rodziców/dziadków itd. na sexie...

Cytat:
Napisane przez Słodkaaa Pokaż wiadomość
smieszne?? mnie, to sie w pale nie miesci...

dla mnie to bezczelne zachowanie... i co z tego, ze sa jej rodzicami i ze ona mieszka u nich??

troche szacunku dla drugiego czlowieka...... chore, horror....

normalnie az brak mi słów..

Durga, czy Ty nie masz mozliwosci sie gdzies przeprowadzic (babcia, ciocia, KTOKOLWIEK)??

nic dodac nic ujac

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
.
dla mnie jest to po prostu niesmaczne...jak można się kochać w obecności dziecka mnie by to nawet krępowało.....i niby czemu by to miało służyć?żeby dziecko zobaczyło jak pan sprawia pani przyjemność a jak pani może panu sprawić przyjemność?

ja rozumiem ze ktos ma pociag do siebie ale jak np. wyjezdza sie na wakacje to mozna przezyc te pare dni bez seksu z powodu obecnosci dzieci.

ja wiem, ze moi rodzice TO robia i robili (pare razy slyszalam) ale nigdy nie uprawiali seksu w mojej obecnosci. Na szczescie.
Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość

ubrali się, wyszli i od razu do niej z tekstem: "napatrzyłaś się?" ...

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
vretka zawsze jest jakieś wyjście - spanie dziecka u babci,/cioci/ kuzynki/koleżanki ect. Poza tym obecnie poradniki oferują pozycje i miejsca dla posiadaczy małych mieszkań np.kochanie się w wannie, z lejącą się wodą.....Poza tym rodzice często tak urządzają pokoje, że łóżko dziecka przylega do ściany, za którą oni sami mają łóżkom i sądzę, jakby inaczej je poprzestawiali to by mniej było słychać.
no dajze spokoj. takie kochanie sie pod dyktando. Rozumiem jakas namietna noc w nowym miejscu, zaplanowana kolacyjka z ostrym seksikiem ale nie wyobrazam sobie zeby kazdy stosunek musial byc zaplanowany, zeby dziecko wczesniej wyslac do babci, kolezanki. Poza tym ludzie czesto maja 2,3 dzieci i co zrobic z tymi ktore akurat u kolegi/kolezanki spac nie moga? na klatke wystawic?
jeśli odejdziesz to już nie wracaj
jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj
zestarzeje się i już nie będzie zdradzał
lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość
pieluchomajtek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując