Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-01, 18:36   #4662
elizka773
Wtajemniczenie

Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Dziękuję Sam wybierał, tym bardziej jestem z niego dumna i cały czas go oglądam echh

Chcielibyśmy 2010 ale nie wiem czy wyjdzie szczerze mówiąc to wątpię w to trochę...
Biśka suuuper spotkanko z rodzicami a pierścionek ależ Twój narzeczony ma gust

co do sal to powinnaś coś znaleźć.jak nie od razu to zawsze warto popytać lub czytać jakieś ogłoszenia bo często ludzie odsprzedają terminy

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Wklejałam kiedyś moje typy długich to może teraz krótkie
nie podobają mi się takie wogóle to nie wygląda jak suknia ślubna (nie raz w takich sukienkach widziałam na weselu zwykłe osoby)

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Do Krakowa dotarłam cała i zdrowa, ale pierwszy dzień cały miałam przeryczany
Począwszy od powitania TŻta (a raczej jego braku), przez to że powiedział mi, że jestem pieprznięta i nie było to w żartach. Na przystanek dotarliśmy osobno, bo po tych słowach odwróciłam się tyłkiem i poszłam inną drogą na przystanek, mimo że mnie wołał
Później się okazało, że będę mieszkać sama u jego babci, a nie że on będzie w pokoju obok tak jak mówiliśmy. Nie może ze mną mieszkać, więc nocujemy całkowicie osobno, a przy jego babci to i jakieś tulenie nie za bardzo wchodzi w grę. Chciało mi się z tego wszystkiego ryczeć ciągnął mnie na obiad do siebie do domu, ale to było ostatnie na co miałam ochotę, bo bym siedziała i ryczała, chciałam iść nad zalew. No i poszłam, on poszedł na ten obiad, więc łaziłam sama.
Zadzwonił później do mnie, spytać gdzie jestem i czy mogłabym wrócić. Powiedziałam, że jestem nad zalewem i jak chce, to żeby sam do mnie przyszedł. No i przyszedł, pogadaliśmy (w sumie on pogadał ), wróciliśmy razem, odprowadził mnie do domu, on do swojego i tyle. Później przyszedł po mnie przed samą komunią.
Cały dzień nam się zszedł na tej imprezie rodzinnej jaka się odbyła po komunii (nie muszę chyba wspominać, że wynudziliśmy się jak mopsy?), wróciliśmy około 20 do domów, a o 21 ja już muszę być w łóżku. Więc chwilę razem posiedzieliśmy i znowu on do siebie, a ja do "swojego" łóżka
No i tyle. To to nawet randki nie są, bo zawsze tłum ludzi wokół nas (rodzinka).
Pozdrowienia z deszczowego Krakowa
ooo Ins mam ochotę skopać tyłek mu... jak on może tak się zachowywać nawet na żywca jak tyle się nie widzieli

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość

Widziałyscie wątek "Nie zazdroszcze zaręczonym"?
" Wątek dla dziewczyn - jesli takie są, które nie sprowadzają sensu swojego życia do złapania męża .Jak można zazdrościć zaręczonym?To jak zazdrościć skazanym na dożywocie :P

Ciekawe czy takie istnieją?"

Tak sobie mysle, jak my możemy tak tylko myśleć żeby męża złapać i innego sensu życia nie mamy:P

ja tam już swojego TŻ ta trzymam miesiąc przykutego do kaloryfera o samej wodzie i skórce chleba bo nie chce mi się oświadczać

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość
ja nikogo dewotką nie nazwałam
ani moherem

szkoda tylko że raz na jakiś czas wpada tutaj ktoś zupełnie niezorientowany w temacie i rzuca hasłami - wy głupie, wymuszaczki, wysępicie od faceta obietnicę ślubu i szczęśliwego życia, a potem będzie płakać i zawodzić.

przykre
dokładnie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Ja naprawdę nie wiem skąd się bierze myślenie - "Te dziewczyny są w stanie zabić za pierścionek, nic innego się dla nich nie liczy." Wiele Dziewczyn chwali nasz wątek, pisząc jaką mam tu fajną atmosferę i ten, kto NAPRAWDĘ wie o czym jest wątek i o czym my tu piszemy, jakie podejście mamy do zaręczyn będzie wiedział o co chodzi.

Lotto mi to co Wy o nas piszecie, myślicie itd. ale w swojej wrodzonej wręcz DESPERACJI proszę, żebyście robiły to na własnym, jakże rozwijającym wątku.

A dziecinne ustawianie nam tego typu tagów jak ostatnio - jeśli komuś to pomogło wyładować swoje napięcie wynikające z własnego niezadowolenia z życia - proszę bardzo, cieszę się, że mogłyśmy pomóc. Mnie to nie rusza
to samo miałam napisać ale się podepnę pod Ciebie

Cytat:
Napisane przez polka746 Pokaż wiadomość
Lufka a to bedzie zaskoczony twój tż jak tu zajrzy,
mi sie wydaje jak było krwawienie to raczej wyklucza to ciążę hmm
na początkach ciąży może być krwawienie

dzień dobry kurczę zjadło mi pare wypowiedzi do zacytowania
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora