Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-01, 18:31   #2430
AgaMili
BAN stały

Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja

Czesc,
Dziekuje kochane za mile komentarze w albumiku
Tz wlasnie pojechal do pracy, mial nas podwiezc do mojej siostry, chcialam u niej nocowac a jutro na basenik z nia wyskoczyc ale bo ma jutro egzamin i powiedziala zebysmy przyjechaly na jutrzejsza noc.
Fajna sprawa miec siostre z ktora nie ma sie duzej roznicy wieku. Czesto robimy sobie babskie wieczory (cala noc ogladania filmow, dobre jedzonko czyt. chipsy i cola, malujemy paznokcie czy prostujemy wlosy) babskie zakupy i te sprawy. Dlatego czasem zastanawiam sie ze Mili powinna miec rodzenstwo... Wspolczuje jedynakom (tylko mnie nie ochrzancie jesli ktoras jest jedynaczka), bo moja siostra cioteczna ma 21 lat i jest jedynaczka, ma duzy dom z ogrodem (z rodzicami), 2 pokoje i wszytsko co chce, teraz studiuje biotechnologie w duzym miescie bo rodziocw stac... ale zawsze mowila ze to mi zazdrosci i jest bardzo samotna....
Braxa 100 lat dla Oliwierka
Cytat:
Napisane przez ira21 Pokaż wiadomość

bosheeee babeczki ja czasem narzekam na humory Zuzi to,to dopiero rodzinka
http://fishki.net/comment.php?id=52434
oglądam czesto ten program w telewizji i kurcze podziwiam tą kobiete

Cytat:
Napisane przez atenk1 Pokaż wiadomość
A ja dziś w stresach...deko mi odeszło ale i tak nowe przyszło...Mieszkam w pipidowie gdzie gliniarz wychodzi tylko na główną ulice ...I dzis tuz pod moim oknem kilku gówniarzy skatowało chłopca w wieku mego syna...Zadzwoniłam na policję a tz złapał największego bohatera...ale co z tego jak jego tatuś ma kolesi w tym fachu...Kqwa !!!!!!! no i nic nie zrobili bo po co srać dziecku kolegi w papierach...jezu co ca głupi kraj...normalnie haftać sie chce od tego prawego prawa

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Aguś oglądnęłam filmik i zachwyciłam się Twoja córcia pląsającą w baseniku...taki fajniusi rozkoszniaczek..Uwielbiam takie szkraby
I przyznam się:zjadłam dziś loda...tz mi kupił bo podobno też jeszcze dziecko jestem
Wpadnę wieczorkiem...bom umówiona z Wami
Ale mialas nieciekawa przygode, az sie "noz w kieszeni otwiera" ze zlosci i bezradnosci na takie sytuacje
Dziekuje za komplement w imieniu Milusi.
A za loda

A ja was dzisiaj zarzucam moja Mili wiec dorzuce jeszcze ->cos-<
Milek kaze ukrasc tatusiowi zabawke - pieska

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

A co wy sie od tztow nie mozecie odczepic czy maluchy chca waszej uwagi . Zawsze jak ja mam czas to tu pusto.
Wcianam sobie arbuza
No i nudze sie,
Jeszcze 2 godziny do spania Milenki a ja nie wiem co z nia robic, narazie oglada krolika Bugsa i je arbuza .. Poszlabym do parku bo nadal goraco na zewnatrz ale nie chce mi sie, od tego upalu mnie dzis glowa boli.
Hmmm no i tyle

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

No to dalej nikogo nie a ja sobie monolog prowadze. Pewnie zaraz sie zejdziecie a mnie nie bedzie
Ide do sklepu z Mili po chipsy, a co!, jak wroce to akurat do spania bedzie lalunia
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora