Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Meridia
Wątek: Meridia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-02, 07:08   #4248
pavett
Zadomowienie

GG do pavett
Dot.: MERIDIA, co to jest?

Cytat:
Napisane przez cukierasek Pokaż wiadomość
Gdybym miała ulotke jeszcze od tych tabletek to bym ci dokładniej napisała ale niestsety już nie mam... wiec nie chce wprowadzac w błąd.
Tabletki są drogie bo jedno opakowanie kosztuje chyba 250-300zł .Mój tata miał ale niestety nie zdązył ich wypróbowac bo po przeczytaniu ulotki okazało sie że osoby z nadciśnieniem nie moga ich stosować a mój tata niestsety ma z tym kłopoty i musiał odsprzedac. Gdzie kupić to niewiem bo były załatwiane po znajomości... najlepiej spytać sie w aptece. Wiem że na zrzucenie wagi w szybkim tempie są dobre ale czy waga wraca szybko gdy sie nie pilnuje później to nie umiem powiedzieć..

Witam dawno dawno nie pisałam ale to co mozna tu przeczytać to o ból głowy przyprawia.
Biorę meridię od 6 miesięcy z tym że zrobiłam sobie po 2 miesiącach 2 miesiące przerwy i potem znów zaczełam brać. I jeszcze nigdy nie widzialam w żadnej aptece ich za 300 zł? Najdroższe jakie kupiłam gdy nie było promocji zapłacilam 120 zł wczoraj kupowałam za 75 zł, nie wiem co wy macie za apteki że tak okropnie duże ceny....

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ----------

Ja przez ten czas stosowania meridii 15 schudłam 32 kg (hurra) po ubraniach zeszłam z rozmiaru 50 na 40/42 i jestem z siebie dumna.
Widziałam jakiś post tu że adipex to to samo co meridia no więc BZDURA to nie jest to samo!
No i meridia sama w sobie zbyt wielu wlaściwości spalajacych tłuszcz nie ma poprostu działa tak iż uczy nas jeść a nie żreć no i jeśli przestaniemy brać tabletki i znow zaczna się cukierki chipsy,cola, hamburgery itp. to niestety baaaaardzoo szybko nadrobi się stracone kilogramy :-( Niestety cudów nie ma:-(
Ja biorąc tabletki odrzuciłam wszystkie fast foody słodycze.napoje gazowane, smazone jedzenie, sosy wszelkie potrawy mączne typu kluchy, wogołe nie jem ziemniaków ani jasnego pieczywa.
A dla tych co sądzą że meridia to trucizna to zaznaczę że regularnir robię kontrolne badania i nigdy w życiu nie mialam tak wzorcowych wyników morfologii itp.,a to dlatego że w końcu odzywiam się zdrowo!!
Wiadomo że jakieś skutki uboczne może mieć typu ból głowy czy coś takiego mnie na szczęście nic takiego nie dotknęło ale w końcu wszystko nawet wit. c ma swoje skutki uboczne .
Każdy jeden abtybiotyk czy nawet priobiotyk tak więc nie popadajmy w paranoję tylko działajmy z głową?
I przede wszystkim to nie tabletki dla kogoś kto ma 5 kilo nadwagi.
Może to byc dla kogos dramat ale w takim wypadku radziłabym pójśc do psychologa.
Pozdrawiam wszystkie pączuszki i te odchudzone też ;-)
pavett jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując