Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-02, 09:02   #448
Contax
Zakorzenienie

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Dziewczyny, dziękuję za zdjęcia Joasi za przesłanie, a całej reszcie za zezwolnie na to

Świetnie wyglądacie Widać gołym okiem że spotkanie udane i wszystkie jak jedna rozradowane, zadowolone, uśmiechnięte ...

Nawet nie wiecie, jak Wam zazdraszczam tego spotkania

I kcem więcej fotek Kijanki

My - warszawianki - w kwestii spotkań mamy mocno pod górkę i nijak nie możemy dogadać się co do terminu, miejsca i czasu No to wzięłam się i poskarżyłam

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
Szminy kupić jeszcze nie kupiłam, bo mało co zawału nie dostałam, jak zobaczyłam, że w Sephorze stoi po 135 zeta, ale wybrałam Rouge Allure 09 Lover

Joasiu, przetrzep allegro, bo coś mi się zdaje, że 09 gdzieś się plącze i to za całkiem przyzwoite pieniądze

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Wpadlam na chwile przeslac wirtualne usciski i calusy oraz podziekowac wam za cieple mysli i dobre slowa.
Miewamy sie calkiem niezle, ja wyjde do domu chyba w czwartek, a Antos pewnie okolo daty planowanego porodu, czyli za 2 miesiace. To dzielny chlopak i sobie poradzi, szczegolnie, ze mama i tatus bardzo go kochaja

Nie ma innej opcji Pewnie jeszcze duzo rowow marianskich przede mna i morze lez do wylania, ale staram sie trzymac glowe na powierzchni i nie poddac sie fali smutku.

Mariolu, będzie dobrze i powoli wszystko się uładzi i poukłada a tymczasem nadal ślę energie

Edytowane przez Contax
Czas edycji: 2009-06-02 o 09:41 Powód: masa literówek :(
Contax jest offline Zgłoś do moderatora