Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Cytat:
Napisane przez oliwka__
marga to ja Ci napisze bo niedawno zdałam  a wiec wybierasz sobie szkołę jazdy idziesz zapisujesz się na kurs masz jak dobrze pamiętam 30 godzin teori na 2 wykładzie przychodzi lekarz i robi wam badania oczywiście to jest fikcja w każdej szkole wyglada tak to ze lekarz cie pyta imie naziwsko co robisz czym sie zajmujesz czy chorujesz czy ostatnio bylas w szpitalu wypisuje ci swistek dajesz mu 50 zł i po wszystkim, póżniej chodzisz na wyklady z teori miedzy czasie wpłacasz pieniazki mozesz sobie rozlozyc na raty wtedy do podejscia do egaminu teoretycznego muszisz wszystko wplacic inaczej nie zapisza cie na egzamin po wykładach masz jazde juz pod koniec mozesz miec jazee zalezy od szkoły jezdzisz 30 godzin po ok. 20 godzinach instruktor ustala ci termin egzaminu 10 godzin zostawia na pare dni przed egzaminem ja osobiscie radze wyjezdzic 30 godzin i pozniej dokupic z 6 godzin przed egzaminem  dokupienie godziny u mnie kosztowało ok.40 zł
zdanie egzaminu to juz tylko kwestia szczescia do egzaminatora i towarzyszy ruchu na drodze  bo sa mendy i przyjaciele ktorzy widzac egzamin staraja ci pomoc np. jedzie przed toba zwykla L instruktor orientuje sie ze jedzie za nim egzamin to jedzie przed toba tak dlugo az egzaminator sie nie zorientuje i ci trasy nie zmieni  im wiecej razy podchodzisz tym gorzej jak popelnisz jakis blad albo go nie popelnisz ia egzaminator bedzie sie upieral ze on ma racje a nie ty idz odrazu do dyrektora złorzyć skargę nastepny egazmin masz raczej zdany 
I przedewszystkim nie bać się i nie zwracać na docinki egzaminatora a jesli twoj instruktor jest do dupy to odrazu zmien go bo nie ma wtedy sensu i wyjerzdzone godziny beda zmarnowane wiec zrob wywiad srodowskiowy albo idz do dobrej szkoly rankin jest na stronie wordu albo na gazecie lubuskiej znajdziesz  zycze szczescia i powodzenia 
|
Dziękuję bardzo za ten post
Cytat:
Napisane przez Isis23
co do podróży.. mi sie marzy Chorwacja  naoglądałam się zdjec i chcę kiedys jechac... ale kiedy i co i jak jeszcze nie wiem
co do prawka..Oli juz w sumie wszystko opisała  ja robiłam prawko w motorexie...tam od razu tez lekarza załatwiali i w trakcie wykładu wychodzilismy po 1 osobie do niego, i on tam pytania zadawał , kazał stać na 1 nodzie i dotykac np prawa reką czubka nosa  takie badanie hehe.. i ja chyba nie płaciłam mu nic, bo motorex miał z nim umowe podpisaną...
z tego co wiem dobrze ucza w szkole jazdy "Kazio".. bardzo polecana szkoła.. siedzibe maja gdzieś niedaleko stadionu na sulechowskiej.
egzamin wewnetrzny z teorii miałam ostatniego dnia wykładów... i jak sie nie zdało teorii to nie wypuscili takiego delikwenta na jazdy..
ja wczoraj urzadziłam maraton po zg... kupiłam spodnie satynowe (jednak  )..sukie nek jest peeeełno i świetne... ale jak mi sie jakas spodobała to albo numeru nie mieli, a jak mieli to leżała na mnie jak ...  
|
Co do Chorwacji słyszałam, że lepiej jechać do Czarnogóry. Krajobrazy i pogoda podobne a ceny niższe.
Róznież dziękuję za informacje o szkołach jazdy 
Cytat:
Napisane przez Ag4
Isi a co do tych spodni, na górę? kupiłaś już coś?
marga szczerze wspołczuję prawa jadzdy :/
ile nerwów mnie to kosztowało :/ podbnie jak chyba wszystkie nas tutaj :/
Oli już wszystko napisała więc nie będę się powtarzać
zapisz się jak najszybciej, żebyś już miała to z głowy.
|
Już się zapisałam wczoraj zaczęłam, i wykłady kończę od razu egzaminem z teorii. Jak na razie jestem wniebowzięta.
Lepiej się dziś czujesz?
Kma i jak przygotowania do podróży poślubnej? Znalazłam taki wątek o biurach podróży, może sie przyda
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=93531
Edytowane przez marga_zg
Czas edycji: 2009-06-02 o 08:56
|