Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - .: Koci smokey ;) :.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-02, 15:29   #7
alice86
Wtajemniczenie

Dot.: .: Koci smokey ;) :.

Cytat:
Napisane przez olivia7 Pokaż wiadomość
mnie sie skojarzyło z goracymi latami 70 bardzo fajnie wyszło dlaczego nie ma całej twarzy?
Dziękuję Olivio
Całej buźki nie ma, bo tak dla odmiany chciałam inne niż zwykle zdjęcia wstawić

Cytat:
Napisane przez falubaz Pokaż wiadomość
jak zawsze ślicznie
Bardzo dziękuję falubaz

Cytat:
Napisane przez Jioanna Pokaż wiadomość
Bardzo ładny makijaż Maluję się na co dzień podobnie, ale używam czarnego cienia, mam więc pytanie- czy na górnej powiece mieszałaś kilka odcieni, czy też jest to jeden i ten sam? Bo mam wrażenie, że dodałaś tam odrobinę białego, połyskliwego cienia i to spowodowało rozjaśnienie się. Czy dobrze myślę? (:
Dziękuję Jioanna
Na górnej powiece jako bazowy cień położyłam biały perłowy, następnie przy linii rzęs namalowałam dość grubą kreskę czarną kredką.
Kolejnym krokiem było nałożenie czarnego cienia na całą ruchomą powiekę i stopniowe roztarcie go w górę miękkim pędzelkiem.
Na koniec rozświetliłam wewnętrzny kącik tą samą perłą, którą nałożyłam jako bazę
Mam nadzieję, że jasno opisałam i tym samym pomogłam

Cytat:
Napisane przez dioneja Pokaż wiadomość
Bardzo ładny makijaż, pomimo tego że użyty jest hmm.. ciemny cień to nie przytłacza oka, cały makijaż wygląda bardzo świeżo. Jedynie nie przekonuje mnie ten jasny 'kącik' przy nosie na powiece ale może to tylko moja fanaberia .
Dziękuje dioneja
Ten czarny nie przytłacza może dlatego, że nałożony jest dość oszczędnie i dość mocno roztarty
Mnie ten kącik również na niektórych zdjęciach zbytnio nie przekonuje, bo aparat nieco go wyostrzył, przez co czasem wygląda jak taka kropla perłowego cienia ( na niektórych zdjęciach nie jest to aż tak widoczne)
Zapewniam, że na żywo nie było tej "kropli"

Cytat:
Napisane przez kkknnn Pokaż wiadomość
Alice...powiem prawdę. Nie niepokoi mnie Twoja uroda Śnieżki, ani to że pieknie malujesz (przywykłam, trudno, co poradzić). Niepokoi mnie co innego. Mianowicie, że masz jakis zapas cudnych makiajży :0 Kto to tak widział? Ja maluję na poczekaniu, a Ty maszz taka skrbnicę. Nieładnie
Dziekuję Kkknnn
Moja "skarbnica" powoli się wyczerpuje
Ps: Naprawdę nie powinna niepokoić Cię moja uroda...