2009-06-02, 19:06
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II
Cytat:
Napisane przez *Catherrine*
peachfield jest straszliwie drogi więc odpada, a dopasowana ma mało staników w moim rozmiarze.. w tym ani jednego który mi się podoba..
szerokie fiszbiny to te które mają dużą odległosc pomiędzy tymi górnymi końcami tak? czyli jakby rozstawienie tego U ?
|
ale ja nie mówię, żebyś tam kupowała, tylko żebyś poprzymierzała może np. maskaradkowe halfcupy Ci podpasują, wiadomo, że nowe kolekcje są drogie, ale np. na allegro możesz kupić starsze modele w cenie do 100zł.
Ja swojej mamie kupiłam nową, czarną hestię za 80zł i wiem, że będzie na nią dobra i wiem, że jej się ten model spodoba, mimo, że nigdy moja mama nie miała niczego w rozmiarze 65F. Mam tą pewność, ze będzie zadowolona, bo wymierzyłam ją dokładnie + mierzyła moje maskaradki w rozmiarze 60G i jej się podobały.
Cytat:
|
Napisane przez dragonfly123
juz już pisze  w pozycji pochylonej mam 104 cm. bez dociskania taśmy tylko tak, dotykając to co wisi 
|
no i bardzo dobrze się zmierzyłaś i ten pomiar już nam mówi, dlaczego z 30H biust wychodzi potrzebuje wolności, bo go tłamsisz w staniku na 101 cm kiedy on ma 104 (do tego confetti jest raczej małomiseczkowe) Szukaj 30HH
|
|
|