Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyna Instruktora Nauki Jazdy-jak nie zwariowac??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-02, 20:08   #2
awia
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyna Instruktora Nauki Jazdy-jak nie zwarowac??

Cytat:
Napisane przez kireksa Pokaż wiadomość
Witam was,
Zdecydowałam sie napisac bo juz mam taki metlik w głowie ze sama nie moge dac sobie rady z nim.
Otóż, mój problem polega na tym ze moj chłopak za nie długo zostanie instruktorm nauki jazdy, juz konczy kursy.Z natury jestem bardzo zazdrosna i od pewnego czasu nie jestem w stanie przestac mu mówic ze nie wyobrazam sobie tego jak w przyszosci bedzie jezdzil z jakimis "kursantkami".Prosze doradzcie mi jak stlumic w sobie teleki i obawy????Boje sie ze moze stac sie cos zlego na tych jazdach, niby uspokaja mnie ze on zawsze chcial byc instruktorem i ze nic sie nie stanie- wiem ze sa to jego marzenia ale ja nie wiem czy dam sobie rade z tymi myslami...ale sam fakt ze ktos go podrywa mnie juz boli...wiem ze mnie nie zdradzi tak sam od siebie ale wiem tez ze kursantki nie przychodza czesto na nauke jazdy po to zeby sie nauczyc jezdzic tylko do towarzystawa-podrywaja i kokietuja.
Nie chce go tez zostawic bo bardzo go kocham ale czy dam rade...prosze pomozcie,,doradzcie.co wy byscie zrobil na moim miejscu??????
Udały się do psychologa?
Dziewczyno, co za różnica czy jest instruktorem jazdy czy pracuje w biurze?
Zamkniesz go w złotej klatce? Kupisz pas cnoty? Będzie chciał to zdradzi Cie nie pracując i siedząc w domu.
gosh, co sie stalo z elementarnymi podstawami zaufania w związku?
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując