Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spalone włosy-wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-02, 19:08   #125
takajednaa
Raczkowanie

Dot.: Totalnie spalone włosy ! :(

Cytat:
Napisane przez Lilstyfix Pokaż wiadomość
Trzeba przyznać ze też należe do osób które z czarnego zapragneły blondu i zamisat rutynowo chodzić na balejaże i tym podobne, zrobiłam to, co Blondiexxx. Tez po pare razy kładłam rozjaśniacz tyle ze w ten sam dzień.!

Teraz moge tylko popatrzec na zdjecia.
Po roku włosy nadal wygladają tragicznie..robiłam wszystko i nie pozostaje mi nic innego jak scinać,zapuszczac i ścinac.
pierwsze zdjecie aktualne zregenerowane ale siano na głowie i krótkie.;/
A drugie zdjecie to długosć jaka miałam przed moim pomysłem.

Czasem płakać mi sie chce..bo sama czuje sie mało kobieca..
Same kobiety wiecie jaki to atut jednak nie każda to ceni.

Jednak mądry polak po szkodzie, powtarzam sobie ze to odrośnie i beda nawet dłuze nic wczesniej..ale nie powiem juz geste tak nie są jak kiedys..;/

A wiec droga autorko watku nie tylko ty masz taki problem.

Ps. nie mówie jaki horror musiałam przezywać..jednak z tego okresu gdzie moje włosy kruszyły sie jak słoma i ciagneły jak guma nie wpomne (nawet nie mam tego uwiecznione,tak sie wtydziłam wyglądu).
Najlepsze to, ze jak poszłam sciać to co miałam na głowie fryzjerki powtarzały ze moje włosy są w nienajgorszym stanie..tylko by mnie pocieszyć.

Szczerze ? Wiele bym oddała żeby moje włosy wyglądały tak jak Twoje. Ale co ja moge zrobić ? Przyglądam się tylko z dnia na dzien a one coraz krótsze Strasznie sie ich wstydze . Stosowałam juz wszystko , waxy , domowe metody i nic !
takajednaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując