2009-06-03, 07:28
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Cytat:
Napisane przez anuulaa
Cześć!
Dzisiaj wyszła gazetka "Przyślij przepis" z moim tortem i zdjęciem
|
Anuulaa pokaz przepis i zdjęcie 
Cytat:
Napisane przez AgatkaL
Cześć Dziewczyny...jestem
To co dzisiaj przeżyłam w tym szpitalu, to totalna trauma. Już na izbie przyjęć wyniknął problem, bo miałam wypełnić oświadczenie o tym, że byłam szczepiona na zółtaczkę o czym poinformowana nie zostałam. STanęło na tym, ze wejdę tylko na kolposkopię i w związku z brakiem szczepienie nie ryzykuję i nie zgadzam się na ewentualny wycinek. Miałam wejść na 10 min, co się okazało ulokowali mnie normalnie w sali na łóżku (tylko tak w ciuchach bez przebierania)...10 min zmieniło się w 5 godz. Na szczęście mama z moim TŻ weszli do mnie i było mi raźniej. Po 5 godz czekania wreszcie mnie wzięli na ta powtórną kolposkopię...i narazie kazali mi zapomnieć o wszystkim, nacieszyć się ślubem, podróżą poślubną i na wycinek nie wezmą. Co prawda nie jest wszystko OK - powiedzieli, ze jestem dziwnym przypadkiem  niby nic a jednak...Za jakies 3 m-ce mam iść jednak na ten wycienek - a raczej powiedziała, ze to taki uszczypek i nawet bez narkozy i zaleciła usuniecie tego wszystkiego metodą LEEP - trochę mnie to przeraża, bo to jest taka trochę straszna metoda i boję się komplikacji. Echhhhh...jestem nadal załamana...
|
masakra z tymi szpitalami 
na czym polega metoda LEEP, dlaczego straszna
Cytat:
Napisane przez anuulaa
Słyszałyście, że jest coś takiego jak brideoreksja, czyli obsesyjne odchudzanie przed ślubem?? hehhe
|
yyyyy... no trochę się chcę odchudzić, ale żeby brideoreksja  
Cytat:
Napisane przez MisQa
hehe ja mam odwortnie, obsesyjna chce przytycia... musze do piatku 2 kg przytyc bo sukienka bedzie wisiec ;/
aaaa to juz tylko 2 dni mi zostały... pogode zapowiadaja okropna 
jeszcze musze troche spraw zalatwic a nie wiem kiedy 
masakra jakas z tym wszystkim 
|
pewnie duzo biegasz i dlatego schudlas..
poproś mamę o knedle z truskawkami - teraz sezon, z autopsji wiem że działa na przytycie 
a z pogodą nie wiadomo - u nas w dzien piekne słońce a wieczorkiem leje, a co Ci deszcz będzie przeszkadzał jak juz po kosciele będziesz, niech sobie wtedy pada
|