Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Antychryst
Wątek: Antychryst
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-03, 06:35   #9
Bąbel
Raczkowanie

Dot.: Antychryst

Zgodnie z Twoją sugestią przeczytałam jeszcze raz spokojnie swoją wypowiedź i pozwolisz że wyjaśnię: chciałam poznać Wasze opinie, a nie wdawać się w polemikę, jak sugerujesz w poście. Wyrażam głębokie przekonanie, że napisałam: "a jakie jest Wasze zdanie", a nie "zapraszam do polemiki". Idąc tym tokiem rozumowania , mam nadzieję że niezbyt trudnym, nie zostawiłam miejsca na polemikę, bo też jej nie oczekiwałam. Wymiana poglądów i tyle. Anuschka, ten wątek zaczyna iść w niepożądanym kierunku. Skoro masz, jak to sama określiłaś, "alergię na wszelkie generalizacje i przyszywanie rozmaitych łatek, nie przyszywaj jej i mnie. Dla mnie film był głupi i mam prawo do takiej opinii.
Wolność słowa i wypowiedzi w kulturalnym tonie z poszanowaniem opinii innych - ponownie zapraszam do wymiany poglądów (nie polemiki) z zachowaniem zasad jak powyżej.

Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość

Ja strzykam jadem? Nie, tylko wpasowuję się w rolę. Możesz jeszcze raz na spokojnie przeczytać, to co napisałaś? Wykrzykujesz, że film jest po prostu głupi i... gdzie tu według Ciebie miejsce na polemikę? Moim zdaniem nie zostawiłaś go.
Może Ci się to podobać lub nie, ale mam alergię na wszelkie generalizacje, a za taką uważam przyszywanie rozmaitych łatek. Ty ją przyszyłaś.
Po czym posiłkujesz się maksymą o tym, że gusta nie podlegają dyskusji. No właśnie - może trzeba było o tym pomyśleć jak zakładałaś ten wątek...
Bąbel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując