2009-06-03, 11:01
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)
Cytat:
Napisane przez sanrioo
Biska nie ma źle  jakoś sobie przecież dam rade  a swoją drogą kobiety chyba potrzebują takiej "opieki" fajniej jest jak jakiś facet jedzie z Tobą jakoś sie czujesz bezpieczniej no ale sama też dam radę 
|
Gratuluję prawka za 1. razem?
Co do lotów samolotem z TŻtem, to ja się wcale nie czuję przy nim bezpieczna Co prawda lecieliśmy dopiero 2 razy (tam i z powrotem), ale wracając w nocy coś mu się zaczęło wydawać, że kawałek skrzydła od samolotu się urywa i całą drogę panikował, że zaraz spadniemy, co mu chcę powiedzieć zanim to nastąpi, opieprzał mnie jak ja mogę tak spokojnie jeść bułkę, że trzeba to komuś zgłosić....Dzizas jak ja się wtedy wkurzyłam, ale ani przed chwilę mi nie przeszło przez myśl, ze te jego domysły to prawda by mogła być Ciekawe jak w tym roku będzie....
Grape Ty nie jesteś wcale gruba!!! A brzuch to ja też mam, ale nie zamierzam się z tego powodu zadręczać, bo szkoda życia
Cytat:
Napisane przez sanrioo
a mnie zaraz rozwali. ci dziadkowie o których już kiedyś pisałam tak mi działają na nerwy że nie mogę wytrzymać. zaraz mnie tu rozwali  oni nie rozumieją jak się mówi żeby nie przychodzili o 7 rano albo przed 7 codziennie. teraz chciałam wziąc moją siostre żeby sobie połaziła troche to mi ją zabierają a mówie 10 razy żę ja z nią będę  nie wiem czy ja mówie jakimś niezrozumiałym językiem? jeszcze Cię obgadują za ścianą 
|
Niektórzy dziadkowie już tak mają Moi są pod tym względem wyjątkiem chyba, bo widzę TŻta też mają różne odpały - szczególnie dziadek.
najfajniejsza przede wszystkim super, że macie neta I powiem Ci, że dobrze, ze akurat kolega jest z playa, bo to najtańsza sieć, miałam okazję wyprobowywać ją przez tydzień i byłam zadowolona. Wogóle jak czytałam co napisałaś, to się cały czas uśmiechałam Super, że tak Wam wyszło, super z pracą A pokazałabyś jakieś fotki jak się urządziliście tam
Też już bym chciała mieszkać z moim TŻtem, chociaż dzisiaj może trochę mniej, bo sie focha, bo idę po zajęciach na piwo ze znajomymi
|
|
|