Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-03, 17:55   #4124
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12596809]wrócilam właśnie od sadysty mam pół facjaty znieczulone, ale na własne życzenie- powiedziałam ze nie dam sie dotknąć dopóki nic nie będę czuła...więc dołożył znieczulenia i teraz nic nie będę czuła ładne pare godzin

myślę że każda z nas włada biegle fancuskim.....

[/QUOTE]

Kocham znieczulenia W zeszlym tygodniu bylam u dentysty i bylam strasznie glodna po powrocie do domu. Znieczulenie oczywiscie jeszcze mocno dzialalo. Podgrzalam sobie spageterie i jem ze smakiem. Nagle gryze cos jakby dziwne mieso, takie, ktorego nie moge rozgryzc (makaron byl wegetarianski ) Okazalo sie , ze zjadlam kawalek swej paszczy Duzo krwi i bolalo potem . Uwazaj!

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
duzo

nie gadaj z tą maggi, bleeeeeeeeeeeeehhhh to musi być okropnemoja rodzinka ma przerane ale ja robie jedzenie niedosolone, bo jest tak: mmm ale dobre, ale może być mało słone dla nich, dobra dosolę, hmmm może jeszcze troszkę... a potem słyszę: nooo dooooobre, ale mało słone

czego sie boisza czym teraz sie paćkasz?
No moze nie duzo, ale ja sie umiem tylko tak najesc, ze za dwie godziny znowu glodna jestem

Boje sie, ze nie wiem .... Ze moja skora sie przyzwyczaila do zdrowych mineralow i bedzie kuku . Teraz uzywam EDM, a przedtem Hydro Liquid Shiseido. Mam jeszcze jeden nieotwarty wklad i mnie kusi

Lipglossjunkie jest offline Zgłoś do moderatora