Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-03, 19:12   #4139
*nulka*
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV

hej Lale

wpadam na chwilke po pracce bo przylecialam do domku naszykowac salatke i lece do kumpelki na ploty i ogladanie finalu YCD

Cytat:
Napisane przez Calishanna Pokaż wiadomość

Pa Anulko, nie przemęczaj się.
dzisiaj lajtowo

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
przyszły krysie
sliczne!! utwierdzam sie w tym, ze chce takiego na rzemyku

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kupiłam Aqua allegirie Mandarinkę sa boskie jejku
Zapisałam się na fitnes w ZT super oferta
a czemu nie mimoze w koncu leanko??

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Super, że staniczek dobry. Może i mój dzisiaj dotrze?
To nieładnie, że listonosz oskarżył Cię o coś, z czym nie miałaś do czynienia. Coś mu się popiórkało.

To fakt, trochę toto się klei, a rzeczywiście ja zawsze się naleśnikuję na noc, więc mnie to tita.

Miłej pracy
staniczek na razie szybko przymierzylam i ok, wieczorem przymierze dokladnie na dole fotka! cudny jest

nie wiem o co chodzi listonoszowi

a nalesnikowac sie bede teraz na noc, zawsze to jeszcze podziala przez nocke

Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość
To teraz zloz, ze Cie przesladuje, ze na niego zlozylas A zapytalas go skad sobie wzial te bzdury? Nieladnie panie listonoszu!
ale i tak go nigdy nie lubilam

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
Ja pamętam pracowałam w zakładzie fryzjerskim jako starzystka a o 15 leciałam do domu na 19 miałam zmiane w kasine i o 8 rano wracałam spałam do 9.30 i leciałam na staż jak robot i tak cały rok teraz nie wierze że żyje posle takiego maratonu
a jeszcze 2 razy w tygoniu chodziłam na język polski mędzie czasie
o matko ruda, to tak sie da??

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12596809]wrócilam właśnie od sadysty mam pół facjaty znieczulone, ale na własne życzenie- powiedziałam ze nie dam sie dotknąć dopóki nic nie będę czuła...więc dołożył znieczulenia i teraz nic nie będę czuła ładne pare godzin
[/quote]

hihih, ja tez zawsze na znieczuleniu lece
Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość

Ja kocham sol, a to bardzo niedobrze I jeszcze cos strasznego - przyprawe do zup Maggi Polewam nia nawet pierogi ....
ja dokladnie tak samo nie potrafie nie solic, wszystko jest dla mnie wtedy bez smaku

Rysku, czy w Twoich perfumkach Britnej przy korku sa krysztalki czy tylko takie srebrne wypustki (na fotce zaznaczylam strzalka gdzie)?? bo dostalam dzis te perfumki, ale nie wiem czy oryginaly bo na fotkach w necie sa tam krysztalki a u mnie nie ale fotki sa zazwyczaj 1o0ml, a moze na 30ml nie ma?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Britney Spears Midnight Fantasy3.jpg (26,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biustonosz-robyn-5181-cl_5335.jpg (100,3 KB, 17 załadowań)

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora