Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-03, 19:49   #736
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Cześć

Super, myślałam ze już wyszła, ale jak tak to kupię na pewno

Też mam ten problem, muszę odwołać rezerwację, ech nielubię

Mój bukiet przywiezie TZ świadkowa, zresztą swój też, pytałam i mówiła, ze to nie problem, a ona bedzie jechac z KIelc (tu zamówiłam kwiatki) 30 km do mnie

P.S. wysłałam zaproszenie Paulina to ja

Ja najchetniej chciałabym imprezkę w domku, dużo wina coś do wszamania powygłupiać się, pgadać, moze potem isc potańczyć gdzies

a mozesz podac linka, bo mi gdzies umknęło
do Ciebie tez zaproszenie poszło

Polonistyczne skrzywienie? Ja uwielbiam kupować książki. Mam juz prawie całą twórczość Idy Fink (ostatnio kolekcjonuje) brakuje mi tylko Śladów, ale nie mogę nigdzie dostać. Moj TZ nie wpuszcza mnie do księgarń, ani do antkwariatów

A ja się chciałam wyżalić. W mojej grupie jest jedna dziewczyna która hajta się w sierniu i czasem gadam z nią o ślubie. I dziś dowiedziałam się , ze ona mnie ogaduje, ze ona to bedzie miala Bóg wie jakie wesele. Itd. ze ja to mam okropną sukienkę/kościół/sale itd. A zawsze jak rozmawiałyśmy to mi przytakiwała, ze spoko. Bo my z M. nie szalejemy z kosztami, a jej wszystko sponsorują rodzice i ona to ma welon za tyle, kolczyki za tyle.

Niby mam w co kto sobie myśli, ale troche mi sie zrobiło przykro. ze jest taką hipokrytką. Głupia . Całe szczęście, ze ja wychodzę za mąż z miłości, a nie dlatego, zeby zrobić show, na pokaz.

To siem wyżaliła.
słońce ty sie nie przejmuj takimi duperelami, my tez mamy taka sytuacje ze za miesiac w rodzinie mojego jest wesele ile to ja sie nasłuchalam ze niby to w parade wchodzimy ze tak nei powinno byc, a ona ile sie wypytuje jak bedziemy miec co gdzie za ile kupuje ale oczywiscie nic nie mowie a co... ona za to sie wychwala czego to on anie bedzie miała a potem bedzie miało byc tak pieknie a wyszło .. jak zwykle ale i tak martwie sie zeby czegos nei zamówic juz teraz a potem wyjdzie ze mamy tak samo,

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora