Cześć
Super, myślałam ze już wyszła, ale jak tak to kupię na pewno
Też mam ten problem, muszę odwołać rezerwację, ech nielubię
Mój bukiet przywiezie TZ świadkowa, zresztą swój też, pytałam i mówiła, ze to nie problem, a ona bedzie jechac z KIelc (tu zamówiłam kwiatki) 30 km do mnie
P.S. wysłałam zaproszenie Paulina to ja
Ja najchetniej chciałabym imprezkę w domku, dużo wina coś do wszamania powygłupiać się, pgadać, moze potem isc potańczyć gdzies
a mozesz podac linka, bo mi gdzies umknęło
do Ciebie tez zaproszenie poszło
Polonistyczne skrzywienie? Ja uwielbiam kupować książki. Mam juz prawie całą twórczość Idy Fink (ostatnio kolekcjonuje) brakuje mi tylko Śladów, ale nie mogę nigdzie dostać. Moj TZ nie wpuszcza mnie do księgarń, ani do antkwariatów
A ja się chciałam wyżalić. W mojej grupie jest jedna dziewczyna która hajta się w sierniu i czasem gadam z nią o ślubie. I dziś dowiedziałam się , ze ona mnie ogaduje, ze ona to bedzie miala Bóg wie jakie wesele. Itd. ze ja to mam okropną sukienkę/kościół/sale itd. A zawsze jak rozmawiałyśmy to mi przytakiwała, ze spoko. Bo my z M. nie szalejemy z kosztami, a jej wszystko sponsorują rodzice i ona to ma welon za tyle, kolczyki za tyle.
Niby mam w

co kto sobie myśli, ale troche mi sie zrobiło przykro. ze jest taką hipokrytką. Głupia

. Całe szczęście, ze ja wychodzę za mąż z miłości, a nie dlatego, zeby zrobić show, na pokaz.
To siem wyżaliła.