Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-04, 08:23   #2996
natalaplo
Rozeznanie

Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...

czesc proteinki

jak dla mnie najważniejsze są centymetry i romiary, jak one spadają to waga mniej mnie iteresuje
w Dukanie fajne jest to ze brzuch szybciutko spada

ja juz po sniadanku - twarożek z koperkiem i jogurtem naturlanym

wczoraj nie dojadłam całej sałatki, oczy chciały ale zmieścić sie nie chciało dzis bede miała jako surówke do obiadu, a przygotowałam wczoraj 6 małych kotlecików wołowo-cebulowych na grillu i sa przypyszne z sosem koperkowym została mi jeszcze połowa na obiadek dzis

mam dzis wreszcie dobry humor, moze dlatego ze jutro piątek
mam zamiar zgrzeszyć jakims alkoholem w weekend - mam wolny od uczelni a to rzadko ostatnio mi sie zdarza, więc trzeba wykorzystać

ale jedzeniem grzeszyć nie zamierzam, tylko w weekend zrobie proteinki+warzywa, odczuwam brak witamin.... od poniedziałku do piątku znów proteinki a potem juz 5/5 polece

dajcie przepis na chlebki na pierwszą faze opisując dokładnie jakie składniki, bo nigdy mąki kukurydzianej itp nie kupowałam i nie wiem jak kupować... wiem ze było gdzies ale plisssssssss....a na uczelnie bede miała jak znalazł do "kanapek"

wracam do Dukana
64 - 62 - 60 - 58

cel ostateczny - 55 kg
58 - 57 - 56 - 55
natalaplo jest offline Zgłoś do moderatora