2009-06-04, 09:01
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
Hej,
Kilka razy logowałam się od wczoraj i Oskarek zawsze budzi się jak chcę coś napisać. Może dziś się uda, chociaż widzę, że ma płytki sen. w ogóle często jakoś budzi sie na karmienie, zaczynam się troszkę martwić, że mam chudy pokarm a jak już zaśnie nie wiem w co ręce wlożyć.
Pola - życzę zdrówka dla dziadka
Ja też wczoraj się spłakałam. Mojej mamy chrześniak miał wylew i jest nieprzytomny. Wczoraj miał operację. Wycinali mu krwiaka mózgu. Nie wiadomo czy wyjdzie z tego, lekarze nie daja dużych nadziei, a najgorsze jest to, że samotnie wychowuje swoją 7-letnią córeczkę Jej matka zostawiła ich kilka lat temu i nie interesuje się zupełnie dzieckiem.
Jodie - fajne butki
Sija, Malpka, Rudalbn - slodziaki z Waszych dzieci. Tak przy okazji, patrząc na zdjęcia rzuciły mi się w oczy smoczki. Kiedy podałyście je po raz pierwszy?? Tak sie zastanawiam czy Oskarkowi przed snem nie podawać, bo własnie z zasypianiem są największe problemy. Czasem z godzinkę albo i lepiej lulam go, śpiewam, nucę a i tak z trudem zasypia. Z drugiej strony nie chcę zaburzyć mu smokiem odruchu ssania. Dlatego pytam 
Ostrowczanka -
Tola dla Ciebie też
Miss.hot - brzusio śliczny Ależ ten czas leci.
No i zapomniałam co jeszcze miałam napisać
Ja siedze dziś jak na szpilkach. Moja szwagierka (ta z którą miałyśmy rodzic razem) jest właśnie na trakcie. Dzieciątko ułożone jest pośladkowo, a rodzi siłami natury. Dlatego jakoś tak się stresuję...
Pozdrawiam
|
|
|