Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Praca jako au-pair
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-04, 13:06   #3077
2018070520180950
Konto usunięte

Dot.: Praca jako au-pair

roux ja bez odzywki moge zyc, ale bedzie katastrofa jak ja sie bede pakowac bo 15 kg to bardzo malo!

Cytat:
Napisane przez malpkajuja Pokaż wiadomość
witam wszystkich. nie wiem czy kogoś zainteresuje moja historia, ale muszę się wyżalić. szukam jeszcze wyjazdu na wakacje, wiem marne szanse. miałam dość intensywną wymianę maili z kobitką z Anglii, całkiem fajna oferta. Miałyśmy gadać na Skypie, cały dzień w stresie szykowałam pytania i właśnie wtedy kiedy dzwoniła mój komp ześwirował. tak sobie się wyłącza i zaczyna wyć alarm, no co chwile od dnia tej umówionej rozmowy jak można mieć takiego pecha!! najwcześniej kompa będę mieć w sobotę, albo w ogóle trzeba będzie kupić nowy! teraz siedzę na jakimś trybie awaryjnym czekam aż się znowu wyłączy ten głupek. nie mogę ściągnąć skype'a, który się w ogóle odinstalował uff, udało mi się wysłać dramatycznego emaila do hostki i dostałam odpowiedź, że poczekają z decyzją do ndz lub pon i mam dać znać kiedy możemy umówić się na tą rozmowę. no cóż to jest chyba moja jedyna szansa na wyjazd, więc jeśli nie u siebie to u kogoś znajomego będę z nią gadać, potem może telefonicznie. tyle stresu!

kasia_no87 jesteś w Londynie więc małe pytanko do Ciebie, na ile kieszonkowego może liczyć au pair w WB? Bo będę zmuszona negocjować stawkę na żywo i w ogóle nie wiem co powiedzieć...między 55 a 80?
Nowinka, chyba zapytam czy mają tam psa...albo w ogóle zwierzęta hehe
zazdroszczę mychamycha wyjazdu rocznego...możesz szukać fajnych ofert, ja to dopiero jestem ograniczona...nie mogę przeżałować ze wcześniej nie zabralam sie do poszukiwan rodziny
zalezy ile dzieci.
min 60f jest chyba jakos, ja tak mam ale placi mi za bilet w obie strony no i jjedno dziecko mam

wogole to pisz czesciej tu na atku
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora