Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy w tym stanie zdrowia mogę zajść w ciążę??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-04, 15:59   #1
85beata
Raczkowanie

czy w tym stanie zdrowia mogę zajść w ciążę??

Hej dziewczyny
Od jakiegoś czasu strasznie intensywnie zaczęłam myśleć o tym , by z przyszłym mężem sprawić sobie malutkiego bąbelka. Tyle, że mam masę wątpliwości co do stanu mojego zdrowia. Zdecydowałam się ostatnio przeprowadzić parę wizyt u lekarzy i dowiedziałam się o tym, że mam ścieśnioną miednicę( temat odnośnie tego zamieściłam już na innym wątku), problemem moim największym jest jednak to, że strasznie od jakiegoś czasu boli mnie wyrostek. dwa razy jechałam do szpitala, a tam powiedzieli, że nie trzeba ciąć. Im większy wysiłek to coraz bardziej go czuję, że boli zwłaszcza przy odrywaniu dłoni od niego po ucisku do tego mam straszne bóle oczu, głowy. Raz ciśnienie śródgałkowe jest w normie, raz 2 razy za wysokie. Wzrok pogorszył mi się strasznie na studiach przy wysiłku fizycznym, ciągle gdy jestem zmęczona, chociaż mam dobrze dobrane soczewki nic nie widzę, albo za mgłą. Rezonans magnetyczny wykrył polipy zatoki szczekowej, na 30 mm. Bardzo chcielibyśmy mieć dziecko w przyszłości, ale jak ja mam się starać o ciążę skoro nikt nie jest w stanie mi pomóc teraz, myślę ze w ciąży będzie jeszcze gorzej
85beata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując