Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grzybica paznokci!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-04, 17:44   #41
ananonda191
Zadomowienie

Dot.: Grzybica paznokci!!!!

kurczę, to może ja też mam grzybicę? chociaż mi się wydaje, że prędzej się gdzieś uderzyłam, albo od niewygodnych butów mi się tak zrobiło, w których był długotrwały uścisk na paznokieć. Bo mam coś takiego na lewej stopie na tym dużym paznokciu, że na granicy skóry z paznokciem (macierz) mam taką fioletową, śliwkową kreskę, tak jakby tam się jakiś krwiak zrobił czy coś, no i w ogóle pod spodem tam gdzie powinien być księżyc biały paznokieć wygląda tak jakby był oddzielony od łożyska. Nic mnie nie boli ani nic, jest trochę sino-żółtawy. Wstydzę się trochę tego i maluję paznokcie na ciemne kolory, żeby nie było widać, bo jak ktoś się nie przypatrzy, to wygląda tak jakbym miała taką kreskę między skórą a paznokciem z brudu może z daleka I jak maluje to aż na skorki wychodzę lakierem, żeby nie było widać. A tak poza tym to kolega mi ostatnio powiedział, jak sobie pomalowałam paznokcie na stopach na niebiesko, że wystarczy umyć nogi a nie zamalowywać, żeby nie było widać brudu Jego zdaniem kobiety właśnie dlatego malują sobie paznokcie. Ale to nie jest normalny koleś:P

Wiecie może co mi dolega? I co z tym zrobić? Są może w aptece jakieś maści na takie krwiaki podpaznokciowe? Bo to nie jest grzybica, prawda? Nic mnie nogi nie swędzą. Choć trochę śmierdzą czasem, jak cały dzień w butach siedzę zakrytych.
ananonda191 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując