Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fatalne zauroczenie :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-05, 18:56   #36
Fresa
Zakorzenienie

Dot.: Fatalne zauroczenie :(

Cytat:
Napisane przez ablondie Pokaż wiadomość
Mam pewien problem...a więc...na drugim bloku obok mnie trwaja prace remontowe dachu, jest tam jeden młody robotnik, który zwrócił na mnie uwagę. Ja wogule na początku go olewałam. Zwrócił moją uwagę dopiero wtedy kiedy zaczał zaczepiać moje psa- gwizdać, wołać itp. mój pies jest duży i agresywnej rasy, jak z nim idę to faceci gapia sie tylko na psa i omijaja nas łukiem. i kiedy ten robotnik z dachu zaczepia mojego psa dopiero zaczełam mu sie wtedy przyglądać. od 3 tygodni zauważyłam że kiedy tylko wychodzę z bloku on sie gapi i nie spuszcza wzroku ze mnie, przerywa prace. juz 2 razy słyszałam jak mowił do kolegi "boze jaka ona jest ładna". jednym słowem facetowi sie spodobałam, zauważyła to też moja mama-ma biuro w mieszkaniu i z jej okna widać dach na którym pracuje a przy otwartym oknie to słychać rozmowy między nimi. raz nawet szef przyjechał i chciał go zabrać na robote w inne miejsce, młody zaczał proteastować że on tu chce pracoiwać i nigdzie indziej, koledzy zaczeli sie śmiać i mówili "taaa my wiemy czemu ty chcesz być tu-bo tu jest ta dziewczyna" . innym razem jak mijaliśmy sie to wpatrzony był w moje oczy, podobało mi sie to że nie mierzył mnie od góry w dół tylko wpatrzony był w moje oczy jak zahipnotyzowany. i podobnych sytuacji było mnóstwo. jednym słowem przez te sytuacje ja sie w nim chyba zakochałam, często jak sie patrze przez okno i zerkam na niego to on przerywa i sie perfidnie patrzy i tak patrzymy na siebie az ktoś nam nie przeszkodzi. jestem osobą dosyć śmiałą i postanowiłam do niego zagadać przy okazji. jednak pewnego dnia zauważyłam przez okno jak z podjezdzającego samochodu wysiada dziewczyna, podchodzi do niego i....daja sobie buzi!!!byłam w szoku. on po tym pocalunku spojrzal na okno moje -mnie nie bylo raczej widać w oknie bo byly firany, i oddalil sie od laski.
normalnie dałabym sobie z nim spokoj-bo nie mam zasady wiązać sie z chłopakiem jeśli ma dziewczynę. ale pierwszy raz zdażyło mi sie, że nie mogę przestać o nim myśleć. I mimo że nie rozmawialiśmy to mam bzika na jego punkcie i on chyba na moim.
Kurde nie wiem co mam robić.
pomożcie!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Co masz robić? nic.

Odnośnie wytłuszczonego: pozazdrościć tobie i mamie słuchu absolutnego , bo helooooł, ale oni pracują na dachu, a ty słyszysz z dołu o co on mówi do kolegi, a twoja mama z pokoju???
(jak mawia przysłowie:
czego głuchy nie usłyszy, to sobie wymyśli i tego proponuję się trzymać... to tylko twoje i mamy wymysły, że coś tam słyszałyście)

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
POwinna teraz jakiegos kolege sobie przyprowadzić i na oczach tego robotnika sie z nim troszke pomiziać...ciekawe co by zrobił

Lepiej niech tego nie próbuje, bo jeszcze biedak z wrażenia z dachu spadnie (albo skoczy)

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując