2009-06-05, 22:15
|
|
Zadomowienie
|
trudny facet....:(
Poznałam faceta. Na początku traktowałam go jak zwykłego kumpla. On w pewnym momencie zaczął mieszac mi w głowie, tzn zaczepiał mnie, potrafił się do mnie przytulać i ciagle szukał mojego dotyku, ale nie tak jak u inych dziewczyn bo chłopak ogólnie ma małą granice intymnosci i lubi zartowac w taki sposób.Ze mną miałam wrażenie było innaczej np rozmawiamy na powazny temat a on nagle się uśmeicha i się do mnie mocno przytula i tak lezy do mnie przytulony No i stało się zakochałam się. I było by wsyzstko ok, gdyby nie to że chciałabym mu to jakoś dac do zrozumnienia a nie potarfie. Nie wiem czy to przez to ze on po prostu nei jest mną zainteresowany czy moze dlatego ze nie rozumnie? Facet nalezy do typu takiego, ze jak ja nic nei zrobie to on wogóle. Jest badzo uprzedzony do dziewczyn i cieżko ufa, i nie stara się znaleźć żadnej dziewczyny. I teraz mam do Was Wizażystki pytanie, czy mam się starać dlaej, tzn zapraszać go na spotkania, i w sumnie w jakiś sposób starać się utrzymywać naszą znajomość czy zdobycie takiego typa faceta jest nierealne. Zależy mi na nim bardzo , jest to pierwszy chłopak z którym sie tak dobrze dogaduje.....Gdybym jeszcze wiedziała co on myśli....z jednej storny mam wrażenie że mu się podobam i by coś chciał a zas innego dnia totalnie mnie olewa i nie wiem co
|
|
|