Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - laserowe usuwanie zaskórników i blizn
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-02-05, 14:21   #4
agnieska
Zakorzenienie

Dot.: laserowe usuwanie zaskórników i blizn

moja siostra miała raz robiony zabieg laserowego złuszczania blizn - we Wrocławiu, u naszej lekarki, zapłaciła 400zł i twierdzi że efekt jest niewidoczny, w tej samej cenie ma mocne złuszczanie TCA i przynajmniej coś widać może spróbuj poszukać przyczyny trądziku przez badania? Wprawdzie moja lekarka mnie na nie nie skierowała nigdy (nawet na hormonalne), ale teraz biorę Aknenormin (coś w stylu Roacuttanu) i tabletki anty (ale we własnym zakresie choć przy tych tabletkach zabezpieczenie jest wymagane), mija pół roku od rozpoczęćia kuracji i jeśli mi coś wyskoczy to z przyczyn zewnętrznych - od szalika/kołnierza kurtki czy od nowych gogli, które zapewne były przymierzane w sklepie przez inne osoby
mimo wszystko stawiam na trwały efekt - zwalczenie przyczyn dzięki badaniom, niż doraźny laser

aaa, nie wiem czy to już widziałaś: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=91071
dziewczyna napisała, że lekarka omija wyprysk ale ma rację - coś, an co wyrzuciłaś grubą kasę, może zostać szybko zaprzepaszczone przez nowe wypryski
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując