2009-06-10, 09:25
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: jak znaleźć siłe na walke z rakiem
Cytat:
Napisane przez madzia.a
Martusiu, mówisz, ze niektóre dziewczyny nosiły peruki i wyglądały bardzo naturalnie. A co z brwiami i rzęsami? Przecież one też wypadają?
Jeśli chodzi o brwi to myślałam o hennie u kosmetyczki, ale nie wiem czy będzie to dobrze wyglądać, zwłaszcza kiedy nie ma rzęs?
Chciałam się was jeszcze spytać, jaki jest miesięczny koszt "utrzymania" osoby na chemioterapii. Czyli ile mniej więcej trzeba liczyć za leki, szczypionki wzmacniające itp.?
No i jeszcze raz chciałam zapyać, czy po chemioterapii można mieć dzieci?
|
ja po p1 chemii czulam sie ok az sie dziwilam, jak po 2 dawce mnie zdzielilo to jesc nie moglam wymiotowalam stale choc juz nie mialam czym masakra

mozna miec dzieci ale organizm musi sie odbudowac.
ja po tych lekach i chemii mam tak zniszczone kosci wyplukane doslownie ze mam osteoporoze od 16 roku zycia 
bralam tabletek na wzmocnienie kosci duzo troszke sie polepszylo ale jestem dobrej mysli
dlatego juz mam pewne ze jak bede miec dzieci to po prostu kosci oslabna i zeby na bank mi wyleca ale jakos mnie to nie martwi, i tak chce miec dzieci
na pewno na twarzy bedziesz wygladac "pulchniej" po sterydach tak jest. Wic nie da sie i tak ukryc ze cos jest inaczej, nie rozumiem po co na sile te brwi itd, rzes nie bedzie, wiadomo, ale p o co sie tym martwic najwazniejsze bys zdrowa byla, podczas brania chemii nie bedziesz myslala jak wygladasz, naprawde
|
|
|