Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-10, 14:23   #3136
ira21
Zadomowienie

Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja

to jest uczelniana biblioteka a upomnienia były tylko były wysyłane na mój stary adres,i tylko dzięki siostrze dowiedziałam sie o tym,bo poszla tam po jakieś swoje rzeczy no i właścicielka wyciagneła 3 upomnienia,no i wtedy pobiegłam do biblioteki ale za pożno niestety

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez evelin2000 Pokaż wiadomość
ja przetrzymalam kasiazki 1,5 miesiaca i mi przyslali upomnienie. Dziwne ze wczesniej KAsiu nie dostalas zadnego pisma upominajacego.

A kupilam dzisiaj mleczna kaszke manna dla Zuzy i chyba zamienie jej jeden posilek mleczny na ta kaszke bo mala wcale nieszczesnego glutenu nei dostaje

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

a mi sie tak nei chcialo prasowac rzeczy dla malej ze zlozylam i schowalam niewyprasowane taka to jestem dobra gospodyni domowa
Evela ja też "garderobe" małej nie prasuje

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

własnie oglądam ruską tv i było powiedziane jak sie pójdzie krotko przed porodem na spacer na zbożowe pola to poród bedzie szybki i bezbolesny,a dzidzia zdrowa,pierszy raz słysze

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Uzębienie
ira21 jest offline Zgłoś do moderatora