2009-06-10, 14:23
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
to jest uczelniana biblioteka a upomnienia były tylko były wysyłane na mój stary adres,i tylko dzięki siostrze dowiedziałam sie o tym,bo poszla tam po jakieś swoje rzeczy no i właścicielka wyciagneła 3 upomnienia,no i wtedy pobiegłam do biblioteki ale za pożno niestety
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------
Cytat:
Napisane przez evelin2000
ja przetrzymalam kasiazki 1,5 miesiaca i mi przyslali upomnienie. Dziwne ze wczesniej KAsiu nie dostalas zadnego pisma upominajacego.
A kupilam dzisiaj mleczna kaszke manna dla Zuzy i chyba zamienie jej jeden posilek mleczny na ta kaszke bo mala wcale nieszczesnego glutenu nei dostaje
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------
a mi sie tak nei chcialo prasowac rzeczy dla malej ze zlozylam i schowalam niewyprasowane  taka to jestem dobra gospodyni domowa 
|
Evela ja też "garderobe" małej nie prasuje
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------
własnie oglądam ruską tv i było powiedziane jak sie pójdzie krotko przed porodem na spacer na zbożowe pola to poród bedzie szybki i bezbolesny,a dzidzia zdrowa ,pierszy raz słysze
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------
|
|
|