2009-06-10, 13:42
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czy wyglądam sztucznie?
Cytat:
Napisane przez Vellie
Według mnie nie jest źle  Może trochę przyciemnisz włosy (tak, żeby wyglądały jak na pierwszych zdj.) a będzie ładnie.
|
chciałabym ale teraz to chyba nie będę nic z nimi robić, muszą odsapnąć po takim rozjaśnianiu pasemkami.. poza tym, nie jest tak łatwo przyciemnić włosy rozjaśniane bo moga wyjść nawet zielone( juz raz to przerabiałam ;/ )
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------
Cytat:
Napisane przez emi1218
Mam wrażenie, że cieplejszy kolor do Twojego typu urody pasuje bardziej.
A farb LUO nie bój się, one wręcz pielęgnują włosy.
Jeżeli masz możliwość reklamacji i położenia LUO żeby zmienić, ocieplić kolor to myślę, że warto skorzystać.
|
też mam takie wrażenie, nie czuję się w ogole w chłodnych odcieniach- czy to włosów czy ubrań. Nie cierpię niebieskiego! z różowym też uważam. podobno jestem wiosennym tyoem urody i jak narazie mi się wszystko zgadza- ciepłe odcienie sa dla mnie najlepsze. Ja uwielbiam też kolory- żółty, pomarańczowy, turkusowy, kremowy itp. itd
a co do LUO to dziękuję ze się wypowiedzialas. mialaś może tą farbkę na włosach? Czy nie wyjda z zielonkawym odcieniem, jesli na swiezo rozjasniane włosy(rozjasniaczem z woda 9%)położy mi fryzjerka tą farbkę?
Cytat:
Napisane przez natalinkaaaa
zdecydowanie
te pierwsze zdjecia lepiej 
|
fajnie, dzięki za opinie
A jak myślicie, czy pasowałby mi jakiś ciemny blond/ jasny brąz? np taki mlecznoczekoladowy? Bardzo proszę osoby, które umieją robić symulację o jakies próbki ciemniejszych kolorów na tych fotkach.
|
|