Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ból przy współżyciu- resztki błony dziewiczej
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-10, 19:25   #14
vinitha
Raczkowanie

Dot.: ból przy współżyciu- resztki błony dziewiczej

No tak samo jak ja, przy naszym pierwszym razie pytałam, czy było trudno, powiedział, że czuł opór, ale jak widać dał radę
Bo wcześniej np. próbowaliśmy już kilkakrotnie, ale nic tego- nie mógł się wdostać... i wtedy pomyślałam, że to tragedia i że po prostu coś ze mną nie tak...
Ale naprawdę spróbuj pogadać z innym ginekologiem. Może akurat zaleci Ci ten mały zabieg, bo wręcz przeciwnie- blizna może i będzie wyczuwalna dla faceta (ale na pewno w odbiorze nie nieprzyjemna), ale na pewno nie jakoś specjalnie widoczna. Po co masz wydawać pieniądze na jakieś żele znieczulające, a potem na jakieś kolejne i nowe środki...
A propos odmiennych zdań lekarzy- chcę zmienić tabletki hormonalne na inne, bo moje obniżają mi libido- bardzo A moja ginekolog mówi, że to jakie tabletki przyjmuję nie ma znaczenia, bo każde obniżają libido. Ale jak to jest, skoro jeszcze innym tabletki antykoncepcyjne je nawet podwyższają??? No właśnie... ... ... Sama widzisz

Edytowane przez vinitha
Czas edycji: 2009-06-10 o 19:31
vinitha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując