Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kanałowe leczenie zębów - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-10, 19:27   #291
szarlotka88
Raczkowanie

Dot.: Kanałowe lecznie zębów - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez Ewka:D:D Pokaż wiadomość
szarlotka88 ja mialam podobno przygode!
od malego bardzo lubilam chodzic do dentysty i na kazda wizyte szlam na luziku; kiedys jednak mialam do leczenia zab , a ze mojej pani nie bylo to poszlam do kogos innego i koles juz z doswiadczeniem w stomatologii zaczal mi robic zeba bez zadnego znieczulenia - bol taki ze myslalam ze zaraz tam umre, lzy to mi same plynely- ktory po okolo miesiacy i tak mi sie caly polamal i wylecial! od tego czasu tak sie zrazilam do dentysty ze chyba przeszlo 3 lata nie chodzilam az do teraz gdy bol zeba zmusil mnie zebym poszla! chodze tez prywatnie koles mlody ale bardzo dobrze leczy zabki , wszystko wyjasni co i jak ... i chyba spowrotem zaczne na luziku chodzic do stomatologa
Łatwo można się zrazić do dentystów. Dużo zależy od samego podejścia dentysty do pacjenta. Nie lubię takich osób, które mówią "Ach tam pani gada... to wcale nie boli, proszę nie panikować...." heh... Co innego, gdy widzę zrozumienie w oczach lekarki takiej, jak moja dentystka