Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-10, 20:32   #2927
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Właśnie nie chcemy się pakować w kredyt. Wolimy wszystko powolutku zrobić niż mieć jakies wielkie długi. My tylko materiały będziemy kupować, bo ekipe remontowa bedziemy mieli za darmo(typu malowanie, szpachlowanie, układanie kafelków, paneli itp.) Najgorszy będzie dach, ale tutaj więźbę dachową tez będziemy mieć za darmo jedynie dachówki się kupi i robocizna. Ale myslę, że powoli wszystko zrobimy. A jak nie to pomyśli się o kredycie, ale myslę, że nie większym niż 50 tys.
jakbym miała potrzebowac tylko 50 tys to tez bym nie brała kredytuAle potrzebujemy prawie 9-10 razy tyle, więc wyjscia nie maMusze się zapytac tż, bo zastanawiam sie po co wklad własny mam dawac bankowi i zostac bez kasy jak oni mi wtedy i tak będa musieli dac na remont, bez sensu.Bo jakbysmy nie musieli oddawać to wtedy wzięlibysmy mniejszy kredyt. Aha, no a bankowi sie opłaca, zebysmy jak największy wzięli, juz chyba mam powód zdzierania wkładu

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
wierzę ci bo z samego opisu już mi się podoba i to baaardzo no ale mój tż musi mieć jakiś kolorek- uparł się i koniec ale zapowiedziałam ze właśnie meble i podłogi mają być w brązie, ściany też jakieś beżowawe czy kremowe i tylko dodatki będą tworzyły ten jego "kolor" i jak nam się odmieni żebyśmy mogli łatwo zmienić kolorystykę w domu- zmienić zasłony, dywan i wazony wymienić i już nowy pokój a nie martwić się że jak nam się odwidzi to zaraz malowanie i kupowanie nowych mebli- to chyba dobre rozwiązanie- bo jak nam się zamarzy brąz to się rzuci wszędzie brąz i będzie brązowo

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ja kocham brazy Mi się marzy łazienka brązowo-beżowa, ale zobaczymy
Na kuchnie jeszcze pomysłu nie mam. A w sypialni jedną scianę chcę mieć bordową, reszta beżowa albo krem. Ale to takie luźne przemyślernia. Ogólnie ma byc jasno, ładnie, pastelowo, w ciepłych barwach
a to pastelowe kolory nie sa zimne?
Ja co do kucni wiem tyle - albo brazowa() albo bezowa albo czarna i koniecznie granitowy blat
A sypialnia brazowaCos z oliwką albo fioletem, jeju brązowy dom
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora