2009-06-10, 22:38
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Cytat:
Napisane przez aliisanka
zobaczcie co znalazłam w sieci:
" Oto wyniki minitestu „Dziennika Wschodniego”: • Czekoladka z nadzieniem pistacjowym, "Solidarność” (3 sztuki) - 0,20 promila w wydychanym powietrzu • Baton "Pawełek”, Wedel - 0,38 promila • Baryłki, Wedel (3 sztuki) - 1,12 promila • Czekoladki "Mon Cheri”, Ferrero (3 szt.) - 1,60 promila"
na szczęście wybór czekolad na rynku jest taki, że mozna wybierać tez bez % 
i tego się trzymam, żadnych %! nie toleruję alkoholu pod żadną postacią, nawet pod postacią czekoladek w takim razie..
czasem wydaje mi się, że dzieci alkoholików, którzy wyszli na prostą, i mają swoje rodziny, mają awersję do alkoholu, i naprawdę są przewrażliwione na tym punkcie, jak ja zresztą  dla mnie to jest oczywiste, i myślę że dziecko które wychowało się w rodzinie bez alkoholików, nie jest w stanie zrozumieć tego popadania w skrajność...
ale w końcu każdy robi to, co uważa za słuszne, i ja jestem z tych osób, co nie zwracają uwagi innym co powinni robić, a czego nie 
no chyba że mojemu bratu, bo on to czasem wkurza mnie niemiłosiernie ..
|
buahahahahahahahhahahahah a
  : hahaha: :h ahaha:
bez obrazy, ale mogłaś to chociaż raz przeczytać zanim się podpisałaś pod tym :hahah a:
Po 3 cukierkach 1,6 promila alkoholu we krwi? Rany Julek Kulamy się z mężem ze śmiechu od pięciu minut i nie możemy się uspokoić
Może powinnam podrzucić Twój pomysł żulom stojącym pod żabką, po co wydają tyle kasy na jabole, jak mogą zjeść Pawełka za 1,50 i mieć taką samą fazę.
Może zwróć się do organizacji zajmujących się alkoholizmem wśród społeczeństwa, żeby zrobili nowe reklamy społeczne:
Zjadłeś Pawełka - nie jedź

i jak tylko zobaczysz, że Pani w delikatesach sprzedaje dziecku pawełka to koniecznie wezwij Policję
rozwaliłaś mnie kompletnie na łopatki
a tak na poważnie to może poczytaj co to jest promil alkoholu we krwi
aż się popłakałam
|
|
|