Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chlopak mnie nie chce puszczac na imprezy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-10, 22:09   #2
Superchic(k)
Zakorzenienie

Dot.: Chlopak mnie nie chce puszczac na imprezy

Masz rację, zachowanie Twoje chłopaka jest chore i bynajmniej nie chodzi mi o sam fakt nie puszczania Ciebie na imprezy (to mogę zrozumieć, boi się o Ciebie, jest zazdrosny, nawet jeśli tego nie okazuje) a o zrywanie z Tobą jeśli już na takową się wybierzesz . Moim zdaniem musisz z nim naprawdę poważnie porozmawiać i to nie na dzień przed wyjściem na imprezę. Wytłumacz mu, że szanujesz to, że nie lubi tego typu spędzania wolnego czasu, ale Ty masz prawo bawić się jak chcesz, nie jesteś jego własnością. Uważam, że rozwiązanie które sama zaproponowałaś, tj. impreza co dwa tygodnie (choć i to jest dla mnie dziwne, bo przecież nie imprezujesz codziennie) jest dobrym kompromisem, ale skoro on i na to się nie zgadza... Może faktycznie się o Ciebie boi, wytłumacz mu wtedy, że idziesz z grupą zaufanych ludzi, nie interesują Cię też żadni inni faceci. Jeżeli facet tego nie zrozumie i nadal będzie Ci podawał chore argumenty świadczące o jego niedojrzałości typu 'co powiedzą koledzy' musisz się poważnie zastanowić czy to ma sens. Skoro on już teraz nie pozwala Ci wychodzić raz w tygodniu na imprezę, to co będzie za kilka lat, gdy zamieszkacie razem? Nie pozwoli Ci wyjść z domu, aby spotkać się z przyjaciółką?

Superchic(k) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując