Dot.: Joanna Srebrny Pył dzięki tej farbie uzyskałam wymarzony kolor....czy ją znacie
witam cie serdecznie zdjecia postaram sie wysłac tylko najpierw zrobie zdjecie i mąz wrzuci do kompa wieczorem to zrobie co dorozjasniacza to ja nim robiłam i włosy mi nie wypadaja mysle ze mogłabys zrobic o ile nie masz zniszczonych włoskow on jest bardzo dobry profesjonalny zreszta Silver został nagrodzony na tragach poznanskich złotym medalem wiec to jest cos powinno ci sie zrównac pasemka z twoim nawet jesli pasemka beda janse bardziej to potem jakbys dała joanne to ci sie zrówna mi sie zrównało co do Joanny srebrny pył w sobote ide sobie kupic na zapas bo ponoc ten odcien jest poszukiwany jest rewelacja ja mam taki białosrebrny jasniejszy jak na opakowaniu ale tez dałam na rozjasnione włosy po joannie stały sie poprostu białe z odcieniem platynowosrebrnym przesliczne wszyscy pytaja co ja za farbe uzyłam a ja im zze joanne za 5 zł koleznka kupuje loreale safiry itd i non stop ma zółtawe a ja biel az razi w oczy powiedziała ze jutro leci po srebrny pył i ze ma gdzies markowe farby Silve r nie zniszczy ci włoskow kup wode 9% silniejszej raczej nie takmi poradziła pani z firmy LEO a co do Joanny wszystkie sie chowaja co do niej i paletty i loreale i inne nawet profesjonalne zadna niema takiego srebrnego odcienia pozdrawiam
|