Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-11, 13:40   #489
evelinek_r
Wtajemniczenie

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II

Cytat:
Napisane przez Dominkab Pokaż wiadomość
ja też przez internet wolę, ale dobrze jest chociaż poprzymierzać, żeby swój rozmiar poznać. Ja mam w Gdyni taki fajny sklepik, który prowadzi tak miła babeczka, że i tak będę sobie tam kupować (Cotka mi dała namiar ). Nie wszystko będę tam kupować, bo aż takich promocji jak na ebay to nie mają, ale fajnie jest poprzymierzać kilka rodzajów i w różnych rozmiarach. Dzięki temu wiem, że nie każdy stanik na mnie ładnie leży oraz że co stanik to inny rozmiar nieraz. Np. Cleo Robyn to 30F, Maskaradka Isis to 30FF, a Freya Eleanor to 28ff. A pod biustem mam 76 więc wydawałoby się że 32 powinno być
Przy 76 pod biustem powinnaś nosić 65 Generalnie większość Frei ma lekko większe miseczki i luźniejsze obwody, a Maskaradki są z reguły małomiseczkowe, tak samo Cleo. Ale oczywiście wszystko zależy od konkretnego modelu. Obejrzyj sobie już uporządkowaną tabelkę obwodów http://spreadsheets.google.com/pub?k...Hw&output=html

W Rio naprzykład rozciągliwość zależy ok koloru

Ja też wolę w stacjonarnym poprzymierzać, ale zwykle nie mają tego, co chcę, a w necie taniej
evelinek_r jest offline Zgłoś do moderatora