2009-06-14, 12:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
witam
wczoraj pokazalismy moim rodzicom kroki walca troszke pocwiczylismy, potem pojechalismy do mnie do kosciola dac kartke z zapowiedzimi wiec dzis i u TZ i u mnie spadlismy z ambony 22 czerwca mamy przyjsc po kartke ,z e zapwoeidzi jzu były i nie było sprzeciwów itp i zawieźć to do TZ kosciola - gdzie berzemy slub.
a potem bylo zapraszanie gosci. rozdalismy 6 zaproszen i prze 22 wrocilimsy do domku. Dzis tez mamy ambitny plan co do zaproszen, zobaczymy co z tego wyjdzie. dajemy tez kilka zaproszen rezerwowoch wiec w sumie do dania mamy 26 sztuk jeszcze (chyba, ze ktos nam bedzie odmawiał, to sie jeszcze cos dorzuci).
Cytat:
Napisane przez agnes208
O a czemu tak sie cieszylas na ta sesje z nim co sie stało?? To wiem ze podniosł ci cene ale jeszcze cos oprocz tego??
?
|
Najpierw mnie wkurzyl z ceną, mimo,z e sie umawiał to ja podniósl,jak sie mu to przypomniałam to sie zgodził za te 300 ale juz bez wywolania (a nie tak sie umawialismy) i generalnie cały zapal mi zmalał. niby jestem z nim umowiona, ale mysle, by to odwołac. mama powiedziala, ze cyknie mi zdjęcia, ja to sobie jakos obrobie. wiem,z e nie ebdzie tak ladnie, ale juz sama nie wiem mysle nad tym, ale bardzoej skora jestem do zdjęc mamy
|
|
|