Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-14, 14:40   #319
NiezbytSzczesliwa
Rozeznanie

GG do NiezbytSzczesliwa
Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7

Alice jeszcze nie przeczytalam mailika,hihi,jakos tak zapomnialam,ze mam cos takiego jak poczta,ale obiecuje,ze to zrobie,bo teraz ciezko z czasem,dzis mialam chwilke oddechu,bo K na rano do pracy wiec luz blues Oprocz tego,ze musialam ogarnac mieszkanko po wczorajszej wizycie paru znajomych,hehe.Zaraz tez musze sie pomalowac,ubrac i za godzinke haja,jedziemy do jego mamy wypucowac motor i w swiat,jeszcze nie wiadomo gdzie,ale gdzies tam napewno zajedziemy

Lady Marmelade wiesz co?To jest baaaaaaaardzo prawdopodobne,jak ja sie od K wyprowadzilam to wiadomo,ze nie wzielam wszystkich rzeczy,bo pod wplywem emocji bierzesz co swoje jak leci i nie szperasz,ze moze cos zostawilas jeszcze,tylko hop wszystko do waliyek i do wiedzenia.Pozniej mieszkalam przed wyjazdem do moich rodzicow u jego rodzicow i przypomnialam sobie co zapomnialam,to mu chyba 5 tysiecy razy pisalam co zostawilam,gdzie to jest i ze ma mi przywiezc,nie zrobil tego,na pytanie czemu tego nie chce mi przywiezc odpowiadal tylko ''bo tak'',a teraz mam juz wszystkie moje rzeczy bo znow mieszkamy razem.Wiec moze rzeczywiscie jest cos w tym co Ci kolega mowi.

So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
No, nothing else matters

NiezbytSzczesliwa jest offline Zgłoś do moderatora