|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7
[QUOTE=NiezbytSzczesliwa;1 2753032]Alice jeszcze nie przeczytalam mailika,hihi,jakos tak zapomnialam,ze mam cos takiego jak poczta,ale obiecuje,ze to zrobie,bo teraz ciezko z czasem,dzis mialam chwilke oddechu,bo K na rano do pracy wiec luz blues Oprocz tego,ze musialam ogarnac mieszkanko po wczorajszej wizycie paru znajomych,hehe.Zaraz tez musze sie pomalowac,ubrac i za godzinke haja,jedziemy do jego mamy wypucowac motor i w swiat,jeszcze nie wiadomo gdzie,ale gdzies tam napewno zajedziemy
QUOTE]
to fajnie 
tak, tak wiem ze odpiszesz, jak bedziesz mogla, wiem o co kaman, wiec spokojnie 
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------
Cytat:
Napisane przez NiezbytSzczesliwa
Wierze mu,ze mowi to szczerze,bo on jest z tych na ktorych wszystkie panny leca,moze miec kazda i jesli moze miec kazda to po co mu bym byla ja?Po co sciagalby mnie znow te 700km od domu,tylko po to zeby znow sie pobawic?Nie wiem,z zaufaniem jest ciezko,ale staram sie jak tylko moge i szczerze Ci powiem,ze czuje,ze mnie kocha,powtarza to czesto i co wazniejsze teraz stara sie to naprawde pokazywac,chociaz wiadomo,to jest facet i ciezko z okazywaniem uczuc,ale widze,ze sie stara,juz wczesniej pisalam-jestem w fazie obserwacji..
Alice dobrze prawi,zgadzam sie z kazdym slowem  Dobra dziewuszki,ja zmykam bo K bedzie za 15 min i musze juz byc wtedy na dole w kurtce,kasku i z tubka pasty do czyszczenia felg,hahahaha.Bede jutro popoludniu-tak kolo 14:40 moze 15,ale bede napewno.
I trzymajcie mi sie tam mocnoooooooooooo.Buziam wszystkie z Was po kolei 
|
a wiec jaaaaazda hehehehee    
ale sie ciesze Twoim szczesciem
daje mi to usmiech na buzi i w srodku taka radosc
caluje i milego wypadu zycze robaczkom  
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------
Cytat:
Napisane przez analee
a można z tym coś zrobić? 
|
nie da się
kobiety i mężczyźni
ludzie, a jak odmienni 
a i tak przecież "Ze wszystkich rzeczy wiecznych miłość trwa najkrócej. "
kiedys powiedzialam "nie", odpychalam daleko, daleko te slowa
a teraz wiem, ze cos w tym jest...