Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Kolorówkę, perfumy, pielęgnację, próbki. NOWE i używane :) Kicia zaprasza =^.^=
Witam serdecznie wszystkie Wizażanki na mojej 2 wymiance 
Odpisujcie tylko w moim wątku !
GDY NIE JESTEM ZAINTERESOWANA WYMIANĄ ZDARZA MI SIĘ WAM NIE ODPISYWAĆ. Z GÓRY PRZEPRASZAM, ALE JESTEM DOSYĆ ZABIEGANA
Wizażanki z mniejszą liczbą przekupek niż ja oraz z negatywnymi przekupkami - wysyłają jako pierwsze
Preferuję jedynie przesyłki rejestrowane (polecony).
Jestem dosyć wybredna, wymieniam się tylko na rzeczy niezbędne, a najchętniej na rzeczy z listy.
- szary - rzeczy wymienione
- czarny - rzeczy do wymiany
- niebieski - dokładka
Pytajcie mnie o kosmetyki, bo mam ich dużo poza wątkiem i mogłabym coś znaleźć do ewentualnej wymiany 
Interesują mnie szczególnie (WISHLIST) :
* perfumy oraz odlewki, próbki i odpsiki
* odsypki pigmentów MAC oraz cieni sypkich (najchętniej 1/2 łyżeczki)
* gry komputerowe
* książki - dotyczące Indian, ezoteryki i magii, sztuk walki, obyczajowe, horrory, thrillery, mangi, podróżnicze
* biżuteria - hand made z modeliny oraz firmy : Stix, Troll, Reserved, H&M, New Yorker, Orsay
* ciuszki M w stylu : H&M, Cropp Town, Orsay, Reserved, Troll, Bershka itp.
* CIUCHY : rozszerzane spódniczki oraz wszelkiego rodzaju mini, spodnie bermudy, szorty, spodenki typu safari, tuniki, longi, sukienki, pończoszki, rajstopy w panterkę i kolorowe, wszelkiego rodzaju legginsy - także jeansowe ^^, ciuszki Japan Style (!), nowe staniki i majteczki, futrzana lub jeansowa kamizelka, kimona, długie kardigany
* kosmetyki mineralne oraz odsypki minerałów
* kimono białe do sztuk walki na 180 cm wzrostu
* skrobia Dry-Flo oraz puder bambusowy
* zawsze potrzebuję : peelingów do ciała (ale nie tych myjących) oraz peelingu enzymatycznego do twarzy; aromatycznych masełek do ciała, maseczek do twarzy, hydrolantów, micelów, dezodorantów w kulce lub sztyfcie, toników nawilżających, kremów pod oczy dla 22-latki, lekkich kremów nawilżających do twarzy na dzień
cdn..
Edytowane przez Kicia_Wampirzyca
Czas edycji: 2009-11-25 o 21:01
|