2009-06-15, 17:43
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: brak przyjaciół
Cytat:
Napisane przez Patina8619
Witam kochane  mam problem chodze z chlopakiem 4 lata jest fajnie od czasu do czasu sie wadzimy jak w kazdym zwiazku ale jest problem przez niego stracilam wszystkich znajomych byl zazdrosny jak chcialam sie spotkac z kolezanka albo kolega nie chodzimy na imprezy a jatego bardzo chce mam 23 lata i chce sie wyszalec jeszcze rozmawialismy o tym on boi sir ze mnie straci i obiecuje ze sie poprawi ale od 2 lat nie widze tej zmiany...chcialabym isc sama do baru zamowic sobie piwko ale czy ktoras tez sama tak chodzi??nie mam z kim isc wiec co mi zostaje??czuje sie bardzo nieszczesliwa pod tym wzgledem  mysle o zerwaniu ale czy to cos da??bede siedziec jak kolek...dom praca dom praca...i sama mam chodzic na to piwo na impreze albo poprostu sie spotkac i pogadac....co myslicie co powinnam zrobic??z gory dziekuje 
|
Ja bym się już dawno z nim pożegnała Jeżeli jest zazdrosny do tego stopnia, że nawet z koleżankami nie możesz się spotykać i obiecuje poprawę od dwóch lat, to już raczej nie będzie inaczej. Świat się nie kończy na jednym facecie Spróbuj odnowić kontakty z tymi znajomymi