2009-06-15, 20:14
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Modlitwa o 100% czyli 30 czerwca tuż tuż! Maturzystki 2009, odsłona X
sprawnie z jednego tematu przechodzicie do drugiego 
Cytat:
Napisane przez nicRu
Taaa 
Coraz bardziej dochodzi do mnei, ze chwdp to .......w....politechnice xD
|

Cytat:
Napisane przez agusia642
ej na pewno większość z Was maluje rzęsy, jakie są wasze ulubione tusze ? 
szukam czegoś pilnie, a nie chcę się rozczarować 
|
na moich rzęsach fajnie wyglądał oriflame wonderful lash, ale obsypywał mi się szybko- z resztą każdy tusz prędzej czy później powoduje u mnie efekt pandy.
Kosmetyczka tuszowała mi rzęsy lancoma hypnose (?) i wyglądały bardzo ładnie, powiedziałabym genialnie gdyby nie fakt, że je posklejała nieco 
Cytat:
Napisane przez wszełka
Dostałam sms-a od Arkadii  zacytuje Wam " Przeżyłam 1 dzień, boli mnie każdy centymetr ciała, a na myśl o jutrze i o tym że tak spędzę następne 3 miesiące mam mdłości  tęsknie za wami  "
Dobra mam prośbę  niech któraś- co ma jej numer, jej odpisze bo ja nie mam kasy, a tą bramką Orange nie umiem się posługiwać  i niech ktoś napisze że ją całuje
Ja muszę sobie kupić jakiś dobry tusz, myślę właśnie o tym 2000 Calorie 
|
kurcze, moge dostać jakieś namiary na Arkadie nie było mnie w wątku gdy się żegnała 
Cytat:
Napisane przez Czarnula4
no przecież że mozna 
ja mam bez malowania rzęsy długie i ciemne ( g dzie mi ludzie mówią że się maluje a tak nie jest )
kreskę maluje i to tyle z mojego makijażu
pamiętam jak mi wpierali że maluje brwi
no na chama mówili że maluje i koniec  ludzie to jednak mają pomysły 
|
też tak miałam swego czasu, wyżej pisałam że kosmetyczka posklejała mi rzęsy.. z tego względu ze było ich zbyt wiele 
podziwiam osoby umiejące zrobic sobie kreskę
Mój "makijaż" ogranicza się do nałożenia jakiegoś kremu na twarz po uprzednim umyciu jej wodą, od święta jakiż tusz aktualnie stan mojej cery uległ zmianie i musze coś wymyślic... podkład odpada bo nie umiałabym ani tego nałozyć a dobrac odcień to już wogole porażka. Może jakiś krem tonujący? macie jakiś sprawdzony?
- mniej narzekania
|
|
|